ΜΑΤ περίμεναν τους μαθητές του Μουσικού σχολείου στην Τρίπολη (φωτογραφίες και βίντεο)


Μεγάλη επιτυχία είχε η κινητοποίηση στην Τρίπολη, πού πραγματοποίησαν τα Μουσικά σχολεία της Πελοποννήσου, στα πλαίσια της Πανελλαδικής κινητοποίησης. 2 Πούλμαν από την Καλαμάτα 2 από Αργος , ένα από Κόρινθο και ένα από Σπάρτη, κατευθύνθηκαν στην πλατεία Αγ βασιλείου, όπου και πραγματοποίησαν συγκέντρωση. Τραγούδησαν στην  πλατεία και με πορεία κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του περιφερειακού διευθυντή κ Μισθού. Τα παιδιά υποδέχθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Επειδή όμως ο κύριος Μισθός απουσίαζε στο Υπουργείο Παιδείας οι διαμαρτυρόμενοι έγιναν δεκτοί από τον κ. Πανάγο που είναι ο Διευθυντής του Διοικητικού και είχαν μια κλειστή συνάντηση.
Στην συνέχεια αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την έδρα της περιφέρειας, όπου μας υποδέχθηκε ο ειδικός γραμματέας όπου του κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας με κάμερες και εκθέσαμε τα προβλήματα.
    Στην άρνηση του μισθού να συνομιλήσει με τους μαθητές τα παιδιά εύστοχα του φώναξαν σύνθημα ευρηματικό. Ο περιφερειάρχης έχει φοβηθεί, μια χούφτα μαθητές πού παίζουν μουσική.
Αίσθηση στους πολίτες έκανε η μουσική διαμαρτυρία των παιδιών, πού καταχειροκροτήθηκαν από τον Λαό της Τρίπολης

http://youtu.be/I4JOLuLGUm8