Νέο εμπόδιο με Οντβόνγκ …αμφίβολος στο ματς της Κυριακής

Νέο εμπόδιο με Οντβόνγκ …αμφίβολος στο ματς της Κυριακής

Ο ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΒΕΒΑΙΗ… ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΗΓΑ
 

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι η ομάδα έχει μπει στον «καλό δρόμο», ήρθαν τα εμπόδια και συγκεκριμένα οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών της Καλαμάτας, να ανατρέψουν τα δεδομένα. Μετά τον Χρήστο Ρήγα, που και χθες δεν κατέστη εφικτό να πάρει μέρος στην προπόνηση λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο δικέφαλο, ο Μίλτος Γκόφας είδε ένα ακόμη βασικό στέλεχος της ομάδας να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο λόγος για τον Μπορίς Οντβόνγκ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα να μην την ολοκληρώσει. Σήμερα ο υψηλόσωμος φορ θα κάνει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, και πλέον η παρουσία του στο Κυριακάτικο κομβικό εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕ Καραϊσκάκης, κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Όσον αφορά τον Ρήγα θα επισκεφθεί ειδικό γιατρό και ανάλογα με τη διάγνωση, θα κριθεί η συμμετοχή του, που ωστόσο δείχνει επίσης πολύ δύσκολη, με τις πιθανότητες να είναι λιγοστές.
Το ενδεχόμενο να λείπουν οι δύο ποδοσφαιριστές από την Κυριακάτικη αναμέτρηση, οδηγεί σε διαφοροποιήσεις προσώπων, αναγκάζοντας τον κ. Γκόφα ν’ αλλάξει τα σχέδιά του. Χθες, κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έγινε στο Ασπρόχωμα και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στημένα, ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας δεν άνοιξε τα χαρτιά του, όμως αυτό θα γίνει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο, όπου και θα διεξαχθεί το οικογενειακό δίτερμα «συμπερασμάτων».
Ν’ αναφέρουμε κλείνοντας ότι δεν υπολογίζονται ακόμη οι Κάνιστρας, Κωνσταντόπουλος και Γιάννης Καλογερόπουλος, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Σκαρλάτος, που εξέτισε την ποινή του.
 
Κινητικότητα στις τάξεις των φιλάθλων
Εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο, έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται στις τάξεις των φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας. Η αναγκαιότητα κατάκτησης του τριπόντου – οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται καταστροφικό – απέναντι στο Σύλλογο της Ηπείρου, κάνει τους φιλάθλους να ετοιμάζονται για βροντερό παρών. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια, μπορούν να τα λαμβάνουν από τους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και από το “Bulldogs Club”.