Πάμε ταμείο


Το Θάρρος σας προτείνει αγώνες για σήμερα
153 NIOYKAΣΤΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ     2    1,73
Προφανής η επιλογή του G/G, αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει στοιχηματική επιλογή το 1,45. Σε μεγαλύτερη υπόληψη το διπλό για τη Λίβερπουλ, που πιστεύω ότι θα καταφέρει να φύγει με βαθμούς. Διπλό στο 1,73.
 
178 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ     4-6      GOAL 2,40
Οι δύο ομάδες είναι της φιλοσοφίας να σκοράρουν στο ρελαντί με ένα γκολ παραπάνω. Πολύ περισσότερο η Μάντσεστερ. Ανοιχτό ματς, καλή και λογική επιλογή το over 4-6 goal με απόδοση 2,40. Ως δεύτερο σημείο θα επιλέξουμε το μικρό και ανούσιο άσο του 1,40…
 
281 ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  4-6 GOAL    2,10
Καμία τύχη για την Οσασούνα… όσο και αν είναι μαχητική. Παίζει με τη μεγάλη Μπαρτσελόνα, που είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και δε δείχνει έλεος… Το 4-6 goal φαντάζει φαβορί και θα το επιλέξουμε δαγκωτό, με απόδοση 2,10.
 
249 ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, θα αποτελέσει έκπληξη αν δε φύγει με τη νίκη ο ΠΑΟΚ… Ειδικά μέσα στην Τούμπα. Καλή σκληροτράχηλη ομάδα ο Αστέρας, αλλά μέχρι εκεί… Τίποτα περισσότερο… Προβάδισμα στον άσο του με απόδοση 1,50.
 
OVER ΣΕ…
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΣΑΛΚΕ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
ΚΡΟΥ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
 
-Η παράδοση των over και των goal/goal είναι εντυπωσιακή στις αναμετρήσεις της Μίλαν με την Ουντινέζε στο «Σαν Σίρο». Γι’ αυτό έχει νόημα να κυνηγήσουμε και το «4-6 γκολ» και το over 1,5 στα τέρματα του πρώτου ημιχρόνου.