Παροχή δεκατιανού ζήτησαν γονείς του 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης


Να προσφερθεί δωρεάν δεκατιανό σε μαθητές ήταν το αίτημα που έθεσε χθες στο δήμαρχο Μεσσήνης, Στάθη Αναστασόπουλο, με τον οποίο συναντήθηκε, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν η πρόεδρος του συλλόγου Γρηγορία Δημητρακοπούλου και τα μέλη του Δήμητρα Ρούτση, Χαρίκλεια Ηλιοπούλου και Ηλίας Πούπουζας, έχουν εντοπίσει περιπτώσεις μαθητών του σχολείου που δε λαμβάνουν δεκατιανό και εντός των ημερών, σε συνεργασία με το διευθυντή του σχολείου, θα βεβαιωθεί ο αριθμός τους. Την επίλυση του ζητήματος εισηγήθηκε ο κ. Αναστασόπουλος με τη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, Δήμου – Συλλόγου Γονέων και Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μεσσήνης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε κατά τη συνάντηση από την πρόεδρό του Ελένη Τσέλιου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Μεσσήνης έκρινε πως είναι σημαντικό να εντοπιστούν περιπτώσεις παιδιών που έχουν πραγματικά ανάγκη τη δωρεάν προσφορά δεκατιανού, σε όλη την έκταση του Δήμου, ώστε να δοθεί συλλογική και αποτελεσματική λύση. Με την άποψη αυτή συντάχθηκαν οι παριστάμενοι, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον κ. Αναστασόπουλο για τη θετική αντιμετώπιση του αιτήματός τους.