Πούτση αντί Ρήγα, αναμονή για Οντβόνγκ

Πούτση αντί Ρήγα, αναμονή για Οντβόνγκ

 

ΣΤΙΣ 4 Μ.Μ. ΑΥΡΙΟ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
 
Όλοι στην Καλαμάτα ζουν στους ρυθμούς της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης, που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας. Το γκολ θα είναι ένα από τα βασικά κλειδιά για την πολυπόθητη νίκη -που αν όλα πάνε καλά θα είναι η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά από 4 αγώνες- και γι’ αυτό η προπόνηση που «επέστρεψε» από το Ασπρόχωμα στο Στάδιο της Παραλίας επικεντρώθηκε στο τελείωμα των φάσεων. Στο ολιγόλεπτο δίτερμα με το οποίο ολοκληρώθηκε η χθεσινή προετοιμασία ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Μίλτος Γκόφας, αποκάλυψε μέρος των σχεδίων του για το αυριανό ματς που πάντως δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από τον ίδιο. Κι αυτό γιατί νοκ άουτ τίθεται για λίγες μέρες ο Χρήστος Ρήγας, ο οποίος θα υποβληθεί τελικά σήμερα σε μικροεπέμβαση στο πόδι για τον καθαρισμό ενός αποστήματος. Αμφίβολη εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του υψηλόσωμου επιθετικού Οντβόνγκ, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο, με «συνοδοιπόρο» τον Κάνιστρα, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και θ’ ακολουθήσει, την προσεχή εβδομάδα, μαζί με τον Αντώνη Κωνσταντόπουλο, πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Επίσης, εκτός «μάχης» παραμένει ο Γιάννης Καλογερόπουλος, καθώς και ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος.
Αν ο Οντβόνγκ «δηλώσει» έτοιμος θα πάρει θέση μπροστά στην επίθεση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει ο Αθανασόπουλος. Τη θέση του Ρήγα, αναμένεται να πάρει ο Πούτση, ως «10άρι», ενώ σταθερή παραμένει η δυάδα Καραχάλιου-Καλαντζή στα άκρα, με Τσιμικλή-Μπελεβέτη ως αμυντικά χαφ. Παρτενέρ του Καντούτση στο κέντρο της άμυνας θα είναι ένας εκ των Σκαρλάτου ή Αλιού, ο Τριανταφυλλάκης θα καλύψει και πάλι το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ για το αριστερό υπάρχει δίλημμα ανάμεσα στον πιο έμπειρο Τσόπελα ή τον Ζαχαρόπουλο, ο οποίος εντυπωσίασε στο νικηφόρο ματς κυπέλλου στο Μεσολόγγι.
Η προετοιμασία της Καλαμάτας θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση των 11.30 στο Στάδιο της Παραλίας και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή.
 
Κάλεσμα στον κόσμο ο «Γάτος»-Γκόφας: Έχουμε καταλάβει όλοι τη σημασία του παιχνιδιού
 
Δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής έκαναν αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος.
Ο κ. Γκόφας σημείωσε: «Όλοι νομίζω ότι έχουμε καταλάβει τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Σίγουρα προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην ομάδα. ακόμη δεν μπορώ να πω ότι είμαστε στο σημείο που θέλω. Είναι νωρίς, αλλά με την προσπάθεια των παιδιών θα κοιτάξουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής».
Ο κ. Παπανικολόπουλος ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στην επαναλειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας τους υπεύθυνους για την λειτουργίας της ιστοσελίδας. Θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα από το κομμάτι της ενημέρωσης και θα συμβάλουν στην προσπάθεια που κάνουμε για να ανακάμψουμε».
Όσο για το παιχνίδι είπε: «Από την ημέρα που ο κ. Γκόφας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας προσπαθήσαμε όλοι μας για την ανάκαμψη της ομάδας. Δουλεύουμε όλες αυτές τις 15 ημέρες που είναι κοντά μας για να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Το ξεκίνημα του κ. Γκόφα στον αγώνα κυπέλλου με το Μεσολόγγι ήταν θετικό και έδωσε μεγαλύτερη ευθύνη σε όλους μας. Όλοι μας προπονητής, διοίκηση και εγώ προσωπικά δουλέψαμε στη διάρκεια της εβδομάδας στον τομέα της ψυχολογίας. Βέβαια και στο αγωνιστικό κομμάτι δουλέψαμε αρκετά».
Ο κ. Παπανικολόπουλος έκλεισε τις δηλώσεις τους κάνοντας κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας για να τη στηρίξει στην κυριακάτικη συνάντηση.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σίγουρα ο κόσμος έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξη του στην ομάδα. Για άλλη μια φορά τους καλώ να σταθούν δίπλα στην ομάδα και στο παιχνίδι της Κυριακής ώστε να γευθούμε και την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν είναι επιθυμητό».
 
Τα εισιτήρια

Σε κυκλοφορία είναι από χθες τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας. Οι τιμές είναι 5 και 10 ευρώ. Να σημειωθεί ότι τα 5 ευρώ αφορούν τους άνεργους, τις γυναίκες και τους μαθητές. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης, ενώ την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.