Προτάσεις για το στοίχημα


306 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΛΑΤΣΙΟ 2    2,40
«Φλερτάρει» με το 2,40 το διπλό και αποτελεί επιλογή, αν και με λίγο ρίσκο, βλέποντας τη Λάτσιο να υπερέχει ελαφρώς ποιοτικά…
Επιλέγουμε το διπλό με απόδοση 2,40.
 
323 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ    4-6 GOAL    2,20
Λογικό φαβορί η Στάνταρ, αλλά δε θα ασχοληθούμε με τον «πενιχρό» άσο του 1,20. Αμφότερες οι ομάδες θα αγωνιστούν αποκλειστικά για τη νίκη. Η δε Σαρλερουά το θεωρεί ματς της χρονιάς…
Επιλέγουμε 4-6 goal με απόδοση 2,20.
 
354 ΟΦΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    Χ (2) 3,65
Το περίμενα ανάποδα το σετ των αποδόσεων, δηλαδή τον Εργοτέλη ως ελαφρύ φαβορί, τι και αν είναι τελικός για τον ΟΦΗ… Προσωπικά θα κοντράρω τον ΟΦΗ στο Χ2. Επιθετικά ο Εργοτέλης παίζει καλά, έχει καλές εμφανίσεις και σκοράρει. Κρατάω το υπερβολικό διπλό του ανεβασμένου Εργοτέλη!
 
377 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ OVER    2,00
Στην απόδοση που κυκλοφορεί ο άσος δεν αξίζει προτίμησης. Και δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Λογικό φαβορί το over, σε καλύτερη απόδοση, προσφέρεται στο 2,00. Εγώ, προσωπικά, θα το ρισκάρω σε ένα συστηματάκι. 4-6 goal με απόδοση 4,00.
 
OVER ΣΕ…
ΛΙΝΤΣ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
ΜΠΕΤΙΣ – ΕΛΤΣΕ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ
 
-Υπάρχουν δύο ομάδες στα παιχνίδια των οποίων σπανίως επιβεβαιώνεται το φαβορί, ανεξαρτήτως αν κερδίζουν ή χάνουν. Η πρώτη είναι η Πάντερμπορν, στη β΄ κατηγορία Γερμανίας, που επιβεβαίωσε τη χαμηλότερη απόδοση μόλις σε δύο από τις 10 αγωνιστικές. Η άλλη είναι η Γκρόντιγκ στην Αυστρία, που όταν είναι αουτσάιντερ, κερδίζει (διπλά απέναντι σε Ραπίντ, Αούστρια, Στρουρμ), ενώ δεν κέρδισε στα τρία τελευταία παιχνίδια που προσφερόταν ως φαβορί.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
ΠΗΓΗ: KING BET