Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε συνεργασία με  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοπανακίου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 19 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 29χρονο να καλλιεργεί δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους -2,3- μέτρων το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στο σημείο, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους
-410- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
 Επιπλέον, μετά από έρευνα που έγινε στην οικία του 29χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, όπου διέμενε και ο 19χρονος, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -17,1- γραμμαρίων.
 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ όπως προέκυψε ο 19χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα.
 Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.