Τοπικό ποδόσφαιρο, τα χθεσινά αποτελέσματα και οι σημερινοί αγώνες

Τοπικό ποδόσφαιρο, τα χθεσινά αποτελέσματα και οι σημερινοί αγώνες

A΄  ΤΟΠΙΚΗ
Τέσσερα ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας. Ο Αστέρας Αρφαρών φιλοξενεί τον  Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων, ο Τσικλητήρας Πύλου αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Γήπεδο Μεθώνης (σ’ εκείνο της Πύλου γίνονται έργα), τον ΑΟ Διαβολιτσίου, η Εράνη Φιλιατρών «κοντράρεται» με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ ο Απόλλων Καλαμάτας «συγκρούεται» με  τον ΑΟ Φαραί.
 
ΑΡΦΑΡΑ – Τ. ΑΓΡΑΣ

Να «ζευγαρώσει» τις νίκες του (μετά το διπλό στο Διαβολίτσι) θέλει στο σημερινό εντός έδρας ματς με τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων ο Αστέρας Αρφαρών, ανεβαίνοντας βαθμολογικά.
Ο προπονητής Τάκης Βούτσας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης  Κουτίβας δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Ενισχυμένοι με τον Βαντίμ Κολεζνιτσένκο (επέστρεψε από τη Μολδαβία όπου και βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα), θ’ αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι των Γαργαλιάνων. Ο τεχνικός Γιώργος Μηλίτσης προβληματίζεται για τη συμμετοχή των Γιώργου Παπανδρεόπουλου και Δημήτρη Αναγνωστόπουλου (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς). Η τριφυλιακή ομάδα θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα.
 
ΠΥΛΟΣ – ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Με στόχο την παρθενική νίκη αντιμετωπίζει τον ΑΟ Διαβολτσίου ο νεοφώτιστος Τσικλητήρας Πύλου για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Στον πάγκο της ομάδας της Πύλου επιστρέφει ο τεχνικός Νίκος Γεωργακλής (απουσίαζε από την προηγούμενη συνάντηση με τον Πάμισο Μεσσήνης λόγω συμμετοχής του σε Σχολή προπονητών της ΓΓΑ στην Αθήνα) και με το συνεργάτη του Χαράλαμπο Ράλλη, προβληματίζονται για τη συμμετοχή των Γιώργου Μαρή (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό), Παναγιώτη Καλδή (επαγγελματικές υποχρεώσεις).
Στο στρατόπεδο τώρα της ομάδας του Διαβολιτσίου, ο τεχνικός Σωτήρης Δημάκης και ο συνεργάτης του Μιχάλης Παυλάκης θα έχουν κανονικά στη διάθεσή τους τους Θεόδωρο Δασκαλάκη (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί), Μάριο Βουρνά (εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία), Γιάννη Κανέλλο (ξεπέρασε τον τραυματισμό του).
Ο ΑΟ Διαβολιτσίου στοχεύει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα (μετά τις δύο σερί ήττες από ΑΟ Μεθώνης και Αστέρα Αρφαρών), βελτιώνοντας τη θέση του στην κατάταξη.
 
ΕΡΑΝΗ Φ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ.
Επιστροφή στις επιτυχίες (μετά την ήττα στο Δώριο) θέλει κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας η Εράνη Φιλιατρών, πλησιάζοντας στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Ο τεχνικός Δημήτρης Παναγιώτου προβληματίζεται για τη συμμετοχή  των Στέλιου Διμανατόπουλου, Άκη Γκίνο (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).
«Λαβωμένη» θ’ αγωνιστεί η Καλαματιανή ομάδα, καθώς ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης και ο συνεργάτης του Ηλίας Μαστορέας θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Παναγιώτη Καραγιάννη (τιμωρημένος), Κώστα Παπαβασιλόπουλου, Κώστα Μπαλαλά (τραυματίες).
Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή των Παναγιώτη Σίνου, Μάριου Μαρούδα και Γιώργου Μπάλα (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς). Παρά τα προβλήματα οι ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να μην απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την κορυφή.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. – ΑΟ ΦΑΡΑΙ

Ενισχυμένος με τον Θεόδωρο Στασινό (εξέτισε την ποινή του) «κοντράρεται» με τον ΑΟ Φαραί στο τοπικό ντέρμπι ο  Απόλλων Καλαμάτας.
Ο τεχνικός των «μαυρόασπρων» Γιώργος Γρηγορόπουλος, ο συνεργάτης του Βαγγέλης Σκουρλέτης και οι ποδοσφαιριστές τους θέλουν να «ζευγαρώσουν» τις νίκες τους.
Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα θα επιδιώξει ο ΑΟ Φαραί, διατηρώντας την επαφή του με την κορυφή. Ο τεχνικός Βασίλης Μπλέτσας και ο τεχνικός σύμβουλος Μιχάλης Φασουλής δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη προβλήματα.

Αναλυτικά  τα ματς με τους διαιτητές που τα σφυρίζουν έχουν ως εξής…
Ώρα 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Αρφαρών
Αστέρας Αρφαρών – Τέλος Άγρας: Ψηλοπαναγιώτης, Τσίρμπας, Γιαννέας
Γήπεδο Μεθώνης (στο γήπεδο Πύλου γίνονται έργα)
Τσικλητήρας Πύλου – Διαβολίτσι: Αλεξέας, Παλλαδινός, Κασκάνης
Γήπεδο Φιλιατρών
Εράνη Φιλιατρών – Ολυμπιακός Καλαμάτας: Τσεκούρας, Βρυώνης, Γιαννέτσος
7.00 μ.μ.
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Απόλλων Καλαμάτας – ΑΟ Φαραί: Γιαννόπουλος, Κατσάς, Σακκάς

B΄  ΤΟΠΙΚΗ
Επτά συναντήσεις για την 3η αγωνιστική
Επτά συναντήσεις διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας. Οι τέσσερις είναι για τον 1ο όμιλο, όπου, ο εκ των πρωτοπόρων Πανθουριακός φιλοξενεί τον Αστέρα Βαλύρας, ο Ηρακλής Κυπαρισσίας περιμένει τον Αστέρα Μικρομάνης, η ΑΕ Αβίας «κοντράρεται» με τον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ η Δόξα Καλαμάτας αντιμετωπίζει τον Παπαφλέσσα Άμφειας.
Οι  υπόλοιπες τρεις είναι για τον 2ο όμιλο με τον Παπαφλέσσα Χώρας να υποδέχεται τον ΑΟ Πατίστα, τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας να συγκρούεται με τον εκ των πρωτοπόρων Ακρίτα Κορώνης και την ΑΕ Λογγάς να φιλοξενεί τον Αίαντα Καλαμάτας.

Αναλυτικά τα σημερινά ματς με τους διαιτητές που τα σφυρίζουν, έχουν ως εξής:
3.00 μ.μ.
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Ηρακλής  Κυπαρισσίας – Αστέρας Μικρομάνης: Καστανάς, Καλογερόπουλος, Παναγιωτόπουλος
Γήπεδο Σπερχογείας «Πέτρος Γεωργανάς»
Πανθουριακός – Αστέρας Βαλύρας: Καραπιπέρης, Σωτηρόπουλος, Μακρής
Γήπεδο Κάμπου
ΑΕ Αβίας – Ηρακλής Καλαμάτας: Καρβούνης, Ρέκκας, Τσουλάκος
Γήπεδο Χώρας
Παπαφλέσσας Χώρας – ΑΟ Πατίστα: Τουρλομούσης, Στέφανος, Τσέλο
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας
Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Ακρίτας Κορώνης: Γκούμας, Ταβουλαρέας, Αγγελακάκης
Γήπεδο Λογγάς
ΑΕ Λογγάς – Αίαντας Καλαμάτας: Ζαρακοβίτης, Τσουκάλη, Τσαούση
6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Δόξα Καλαμάτας – Παπαφλέσσας Άμφειας: Πλακογιάννης, Τσοπανάκης, Ρέκκας

  • Ρεπό ΑΣΠ Άρις Καλαμάτας

Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ
Πέντε ματς για την 1η αγωνιστική

Πέντε ματς διεξάγονται σήμερα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας.
Στον 1ο όμιλο, η νεοσύστατη Θύελλα Μερόπης αντιμετωπίζει τον ΑΟ Διοδίων, ενώ ο ΠΑΟΚ «συγκρούεται» με την ΑΕ Γαργαλιάνων.
Στον 2ο όμιλο, ο ΑΟ Στενωσιάς αντιμετωπίζει την Θύελλα Χαρακοπιού, ενώ στον 3ο όμιλο η Αναγέννηση Παραλίας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Καλαμάτας, ο Θησέας Καλαμάτας «συγκρούεται» με τον νεοσύστατο Ατρόμητο Καλαμάτας.

Αναλυτικά οι σημερινές συναντήσεις με τους διαιτητές που τις «σφυρίζουν», έχουν ως εξής…
Ώρα 11.00 π.μ.
Γήπεδο Δωρίου
Θύελλα Μερόπης – ΑΟ Διοδίων:  Κ. Αντωνόπουλος, Γιαννέτσος Ηλιόπουλος
Γήπεδο Σπερχογείας «Π. Γεωργανάς»
ΠΑΟΚ – ΑΕ Γαργαλιάνων: Κατσάς, Μπότη, Τζιαμουράνης
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Αναγέννηση Παραλίας – ΑΕΚ Καλαμάτας: Ψηλοπαναγιώτης, Γαλακούτης, Μπασιλάρης
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Θησέας Καλαμάτας – Ατρόμητος Καλαμάτας: Ταβουλαρέας, Παυλοπούλου, Αναγνωστόπουλος
3.00 μ.μ.
Γήπεδο Στενωσιάς
Στενωσιά – Θύελλα Χαρακοπιού: Σακκάς, Σταυρόπουλος, Ζέρβα

  • Ρεπό: Πανευαϊκός, ΑΕ Μάνης, Διαγόρας Κοπανακίου

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Α΄, Β΄ , Γ΄  ΤΟΠΙΚΗΣ
Τα αποτελέσματα των χθεσινών συναντήσεων της 4ης αγωνιστικής της Α΄ Τοπικής, της 3ης αγωνιστικής της Β΄ Τοπικής, αλλά και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, είχαν ως εξής:
 
Α΄ ΤΟΠΙΚΗ
Ομόνοια – ΑΟ Μεθώνης 2-0
ΑΟ Σπερχογείας – Ανδρούσα  2-2
Εθνικός Μ. – Πάμισος Μ. 2-2
ΑΟ Κυπαρισσίας – Δώριο 4-1
 
Β΄ ΤΟΠΙΚΗ
ΑΣ Μάνεσι – Νέος Άρις 1-0
Πεταλίδι – ΑΟ Βέργας 3-0
Καλλιθέα – Πανιώνιος 3-0
Μιλτιάδης  – Βλαχόπουλο 0-0
Χανδριναϊκός – Ανάληψης 3-1
Κεραυνός Κ. – Ασπρόχωμα 3-4
 
Γ΄  ΤΟΠΙΚΗ
Πλατύ – Καλό Νερό 5-2
ΑΟ Νέδουσα – ΑΣ Αμφιθέας 1-1
Νέστορας Π. – ΑΕ Αιθαίας 0-1
Αβραμιού – ΑΟ Χατζή 0-2
Θύελλα Παρ. – Πράσινα Π. 0-2
Ίκαρος Κ. – Δαναός 0-2