Το ερωτικό καβγαδάκι και «κρυφτούλι» Ελβετίδας «κινητοποίησε» του πάντες για λαθρομετανάστες!

Το ερωτικό καβγαδάκι και «κρυφτούλι» Ελβετίδας  «κινητοποίησε» του πάντες για λαθρομετανάστες!

Η ερωτική αντιζηλία, το ερωτικό καβγαδάκι και το «κρυφτούλι» Ελβετίδας στη νήσο Πρώτη προχθές το βράδυ, τρόμαξε τους κατοίκους της Μαραθόπολης και των Γαργαλιάνων και κινητοποίησε το Λιμενικό για  λαθρομετανάστες! Το βράδυ της Τρίτης, κάτοικοι της Μαραθόπολης και των Γαργαλιάνων είδαν πολλές εστίες φωτιάς καθώς και δέσμες φωτός από φακούς στη νήσο Πρώτη και αμέσως το μυαλό τους πήγε στο ενδεχόμενο κάποιο πλοιάριο να έχει παρατήσει στο νησί λαθρομετανάστες. Ήδη, τις προηγούμενες μέρες, σημειώθηκαν δύο τέτοια κρούσματα στην περιοχή και συνειρμικά, υπέθεσαν πως για να ανάβουν φωτιές στο νησί και να βλέπουν φώτα από φακούς, ίσως ήταν λαθρομετανάστες. Αμέσως ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο της Πύλου και σκάφος της υπηρεσίας ξεκίνησε για την Πρώτη, ερευνώντας κάθε ενδεχόμενο που είχαν να αντιμετωπίσουν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, ενώ σε ετοιμότητα ήταν υπηρεσίες και τοπικές αρχές. Στο μεταξύ, σε Μαραθόπολη και Γαργαλιάνους, ο κόσμος είχε ανησυχήσει και αρκετοί, δε, έσπευσαν στον παραλιακό πεζόδρομο και το λιμάνι της Μαραθόπολης για να μάθουν τί συμβαίνει στην Πρώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», το σκάφος του Λιμενικού από την Πύλο, έφτασε την Πρώτη και εκεί διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για λαθρομετανάστες αλλά και παρέα 21 Ελβετών τουριστών που έκαναν διακοπές στη χώρα μας και βρέθηκαν στην Πρώτη με κανό, ξεκινώντας από το Ρωμανού. Όπου είχαν αφήσει τα δύο μικρά εκδρομικά λεωφορεία που είχαν για τις μετακινήσεις τους,  για το αγαπημένο τους θαλάσσιο χόμπι. Όπως είπαν στους Λιμενικούς, στην Πρώτη, έχασαν μία φίλη τους και επειδή είχε νυχτώσει άναψαν τις φωτιές ώστε αυτή να τις δει , να προσανατολιστεί και να πάει να τους βρει, ενώ οι  ίδιοι με τους φακούς που διέθεταν έψαχναν να τη βρουν μέσα  στη νύχτα και τη δασώδη περιοχή του νησιού. Μετά από ώρες και αρκετές έρευνες, εντοπίστηκε η Ελβετίδα και εκεί ήρθε και η μεγάλη έκπληξη: Η γυναίκα δεν είχε χαθεί! Είχε μαλώσει με το σύντροφό της, επειδή αυτός γλυκοκοίταζε κάποια άλλη από την παρέα! Του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας και στη από συνέχεια τον παράτησε και έτρεξε στο δάσος να του κρυφτεί για να τον τιμωρήσει. Έβλεπε τις φωτιές που είχαν ανάψει, αλλά δεν εμφανιζόταν για να τον «βασανίσει» που «ξενοκοίταξε» και γλυκομίλησε σε κάποια άλλη.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το ζευγάρι, «τα βρήκε» και οι δυο τους βγήκαν στην στεριά στη Μαραθόπολη, όπου πέρασαν τη νύχτα στο γνωστό ξενοδοχείο Artina!
Οι άλλοι 19 Ελβετοί πέρασαν τη νύχτα τους στην Πρώτη και χθες οι μισοί από αυτούς θα έβγαιναν με βάρκα στη Μαραθόπολη, όπου θα τους περίμενε το ένα λεωφορείο τους και οι υπόλοιποι θα επέστρεφαν με τα κανό στο Ρωμανού, για το άλλο λεωφορείο και, ακολούθως, όλοι μαζί θα αναχωρούσαν για την Ιταλία!