Χωρίς Μπελεβέτη, αλλά με Ρήγα η Καλαμάτα… Καμία ανησυχία για Οντβόνγκ

Χωρίς Μπελεβέτη, αλλά με Ρήγα η Καλαμάτα… Καμία ανησυχία για Οντβόνγκ

 

Toυ Νίκου Μπαλόπουλου
 
 
Χωρίς τον Βαγγέλη Μπελεβέτη, που υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης, θα παραταχθεί η ομάδα της Καλαμάτας στο Κυριακάτικο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Μεσσηνιακό. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος, που έδειχνε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κ. Γκόφα, ξεκίνησε θεραπείες από χθες προκειμένου να επιστρέψει υγιής το ταχύτερο δυνατό. Η απουσία του από το χώρο της μεσαίας γραμμής είναι δεδομένη, όμως στον αντίποδα υπάρχει και το θετικό νέο της επιστροφής του Χρήστου Ρήγα, που όπως όλα δείχνουν θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα στο πλευρό του Παναγιώτη Τσιμικλή.
Όσον αφορά τον Μπορίς Οντβόνγκ που ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αστράγαλο, δεν υπάρχει καμία ανησυχία και κανένα ενδεχόμενο να χάσει το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Φάνηκε άλλωστε το τελευταίο διάστημα με τη συμμετοχή του στις υποχρεώσεις της ομάδας πόσο πολύτιμος μπορεί να είναι αλλά και πόσο πολύ έλειψε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς.
Τέλος, ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολουθούν οι Γιάννης Καλογερόπουλος και Αντώνης Κωνσταντόπουλος, που δεν υπολογίζονται για το προσεχές διάστημα.
Η έναρξη της προετοιμασίας έγινε χθες στο γήπεδο του Ασπροχώματος και από σήμερα επικεντρώνεται στο Μεσσηνιακό, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας.
Η προετοιμασία κινείται πλέον από χθες, οπότε και οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο γήπεδο, συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ασπροχώματος, σε ρυθμούς Μεσσηνιακού, και ο κ. Γκόφας ξεκίνησε να δουλεύει πολύ πάνω σε θέματα τακτικής.