Έκλεισαν ξανά την κυκλοφορία οι κάτοικοι της Καλλιρρόης

Έκλεισαν ξανά την κυκλοφορία οι κάτοικοι της Καλλιρρόης

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν με κανέναν τρόπο την εγκατάσταση της μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Καλλιρρόη, στο πλαίσιο του διαγωνισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση, είναι οι κάτοικοι της περιοχής.
Αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα, για δύο ώρες, στο σημείο του κόμβου της Καλλιρρόης, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους και την πλήρη διαφωνία τους για όσα έχουν σχεδιαστεί να γίνουν στην περιοχή.
Αφού διατράνωσαν την αντίθεσή τους, προέβησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας.
«Είμαστε αγανακτισμένοι», σημείωσε μιλώντας στο «Θ» ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντ. Διαγούπης και εξήγησε πως «δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση, μέχρι που να ακούσουμε ότι η Καλλιρρόη εξαιρείται από το σχεδιασμό. Αν αυτό δε γίνει και φέρουν σκουπίδια στην Καλλιρρόη, όπως το σχεδιάζουν, θα είμαστε απέναντί τους. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ή εμείς ή αυτοί».
Ο κ. Διαγούπης επισήμανε πως όσο περνούν οι ημέρες και δε δημοσιοποιείται η ΜΠΕ και όσο οι υπεύθυνοι εξακολουθούν να έχουν αυτή τη στάση, οι κάτοικοι θα αγανακτούν περισσότερο. «Οι κινητοποιήσεις μας θα είναι πιο δυναμικές», υπογράμμισε.