Από τον επόμενο μήνα η επιστροφή Τριανταφυλλάκη – Όλα καλά με Αλιού

Από τον επόμενο μήνα η επιστροφή Τριανταφυλλάκη – Όλα καλά με Αλιού

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΚΟΦΑ
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
Θα καθυστερήσει σημαντικά η επιστροφή του Νίκου Τριανταφυλλάκη στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς η θλάση που απεκόμισε στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Παναρκαδικό, θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για πολλές εβδομάδες. Υπολογίζεται ότι ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας θα χρειαστεί τουλάχιστον 4 εβδομάδες για να επανέλθει και αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο κ. Γκόφας θα τον έχει στη διάθεσή του λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, εξέλιξη που όπως είναι λογικό προβληματίζει τον πολύπειρο τεχνικό, μιας και θα στερηθεί μια υπερπολύτιμη μονάδα.
Από την άλλη πλευρά, θετικά ήταν τα μαντάτα αναφορικά με την υπόθεση του Ντία Αλιού, που απολογήθηκε χθες το πρωί στους ανθρώπους της διοίκησης, και τέθηκε στη διάθεση του Μίλτου Γκόφα. Είχαμε γράψει πως προτεραιότητα όλων των πλευρών αποτελούσε η διατήρηση της ηρεμίας και η δυνατότητα ενσωμάτωσης του έγχρωμου αμυντικού, με τα όσα προηγήθηκαν να περνούν για τα καλά στο παρελθόν του. Ο Αλιού συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, διεκδικώντας θέση στο αρχικό σχήμα για το ματς της Κυριακής στην Πάτρα.
Η εξέλιξη της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα Ατρόμητο, που κατά την άποψή μας διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου, περιελάμβανε τη χθεσινή προπόνηση στο Ασπρόχωμα, η οποία είχε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό τις κατευθύνσεις του γυμναστή της ομάδας Ευτύχη Τασιόπουλου. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κατοχής μπάλας, ενώ από σήμερα αυτό επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση του αγώνα που ακολουθεί.
Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι πλην του τραυματία Τριανταφυλλάκη, δεν υπολογίζονται ακόμη οι Μπελεβέτης, Οδεμισιώτης και Παύλοβιτς, ενώ αντιθέτως δεν εμπνέει ανησυχία το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Παναγιώτη Τσιμικλή. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο και μασάζ, όμως από σήμερα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.
Το σημερινό ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 2.30 μ.μ. στο γήπεδο του Κορδία – στο Ασπρόχωμα θα προπονηθεί ο Μεσσηνιακός, ενώ από την άλλη το στάδιο θα προφυλαχθεί μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις – και η συνέχεια περιλαμβάνει την αυριανή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο αλλά και τη χαλαρή του Σαββάτου, πριν δηλαδή η ομάδα αναχωρήσει για την Αχαΐα.