Διαγωνισμό για την αφίσα του Καλαματιανού Καρναβαλιού διοργανώνει η Καρναβαλική Επιτροπή


Η Καρναβαλική Επιτροπή, στα πλαίσια έναρξης των εργασιών για τη διοργάνωση του Καλαματιανού Καρναβαλιού 2014, προκηρύσσει διαγωνισμό για την αφίσα του φετινού καρναβαλιού.
Με την επιστολή αυτή θέλουμε να σας καταστήσουμε γνωστή την πραγματοποίηση του διαγωνισμού αυτού, όπως επίσης τους όρους, τις προϋποθέσεις που τον διέπουν και τις προβλεπόμενες υπηρεσίες που θα μας παράσχει ο νικητής.
Όσον αφορά στο πλαίσιο που θα καθορίζει την αφίσα, τονίζουμε πως πρέπει να διατηρηθεί το λογότυπο που έφερε η περσινή αφίσα (αρλεκίνος και γραμματοσειρά-σήμα «Καλαματιανό Καρναβάλι»), ενώ μπορείτε να κάνετε όποιες άλλες καλλιτεχνικές επεμβάσεις θέλετε. Μάλιστα, σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας ελεύθερα και να εκφραστείτε καλλιτεχνικά με τον πιο δημιουργικό τρόπο!
Ως έπαθλο προβλέπεται το ενδεικτικό ποσό των 200 ευρώ και κυρίως η προβολή την  οποία θα εκλάβει η επιχείρησή σας και η αναγνώριση του νικητή ως επίσημου γραφίστα του Καλαματιανού Καρναβαλιού.
Ο νικητής του διαγωνισμού θα δεσμευτεί να αναλάβει τη γραφιστική υποστήριξη του καρναβαλιού δωρεάν, η οποία αφορά τα παρακάτω:
-Δημιουργία του Booklet των διαφημιζομένων
-Σχεδίαση σήματος του Καλαματιανού Καρναβαλιού
-Κατασκευή αυτοκόλλητων ετικετών με το σήμα του Καλαματιανού Καρναβαλιού
-Δημιουργία του logobanner στο Facebook του Καλαματιανού Καρναβαλιού
– Δημιουργία της αφίσας των εκδηλώσεων (Τελετή Έναρξης, Παρέλαση, Τελετή Λήξης)
Ο νικητής θα αναδειχθεί κατόπιν ψηφοφορίας από τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής, ενώ θα αφορά στην  ικανοποίηση αισθητικών κριτηρίων.
Η προθεσμία που σας δίνεται για τη σχεδίαση της Αφίσας είναι:  13/11/2014 έως 27/11/2014
Η  υποβολή της συμμετοχής θα πραγματοποιείται στο γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής, στον ημιώροφο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.
Εκ της Καρναβαλικής Επιτροπής