Εκπαιδευτικά σεμινάρια το Νοέμβριο από την Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου

Εκπαιδευτικά σεμινάρια το Νοέμβριο από την Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου

Μήνας εκπαίδευσης και επιμόρφωσης φωτογραφίας και κινούμενης εικόνας είναι ο Νοέμβριος για την Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν χθες τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου σε συνέντευξη Τύπου.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Σπ. Τασσόπουλος, συνεχίζεται η προσπάθεια επιμόρφωσης των μελών, με απώτερο σκοπό το κοινό καλό για τους επαγγελματίες της Μεσσηνίας.   
Το μέλος του Δ.Σ., Νικήτας Κώτσιαρης, σημείωσε από την πλευρά του πως καταβάλλεται προσπάθεια να ανέβει το ήδη ανεβασμένο επίπεδο των πολύ καλών φωτογράφων της Μεσσηνίας, ενώ πρόσθεσε ότι όσοι διδάξουν είναι εγνωσμένης αξίας και μέσω των συγκεκριμένων σεμιναρίων οι επαγγελματίες καλλιτέχνες φωτογράφοι θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ενημερωθούν σε νέους τρόπους διαχείρισης της εργασίας τους.
Τα σεμινάρια αρχίζουν από την Κυριακή με τον Νίκο Βασιλάκη να μιλά για Portrait Photography + retouching, «Adobe Bridge & Photoshop, Layers, Μάσκες και Layer modes Face και Body Retouching».
Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα μιλήσει ο Κων. Κουτσαντώνης (Business Development Manager MBA Candidate – London Metropolitan Business School Grass Valley EDIUS Silver Certified Trainer), για την «αξιοποίηση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων στην εικονοληψία και το μοντάζ» και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ο Γιάννης Σκοπετέας (Λέκτορας σκηνοθεσίας και σεναριογραφίας στις Ψηφιακές Οπτικοακουστικές Tέχνες, Πανεπιστήμιο Αιγαίου) με θέμα «Σχεδιασμός και αφήγηση στα οπτικοακουστικά έργα μικρής διάρκειας».
Στις 16 και 17 Νοεμβρίου θα μιλήσει ο Σωτ. Τσακανίκας (διακεκριμένος φωτογράφος γάμου) με θέμα «Ολοκληρωμένη διαχείριση φωτογραφίας γάμου και εύρεση προσωπικού style».
Τέλος, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα μιλήσει ο Kωστής Aντωνιάδης (καθηγητής στο Τμήμα Φωτογραφίας στο ΑΤΕΙ Αθηνών) «Περί μεθοδολογίας».
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα παραλάβουν κατά τη λήξη βεβαίωση επιμόρφωσης.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Elite.
Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια και κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραμματέα Χρόνη Χρονόπουλο στο τηλέφωνο 27210 29001 (σε ώρες εργασίας) ή με τον επιμελητή Νικήτα Κώτσιαρη στο τηλέφωνο 6944591151.

Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
Φωτό: Στασινός Μουτσούλας