Κορίτσια για φίλημα οι Νεανίδες του Ακρίτα

Κορίτσια για φίλημα οι Νεανίδες του Ακρίτα

Συγκινήσεις που θα ζήλευαν και οι γυναίκες πρόσφερε το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας ο αγώνας ανάμεσα στον Ακρίτα και τη ΓΕ Ναυπλίου για το περιφερειακό πρωτάθλημα βόλεϊ των νεανίδων. Το ντέρμπι κορυφής του 3ου Ομίλου διεξήχθη μπροστά από αρκετές δεκάδες φιλάθλων και επιβεβαίωσε πλήρως τη …φήμη του, με αίσιο τέλος για την καλαματιανή ομάδα παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ! Η πλήρης ανατροπή ήρθε χάρις στην αγωνιστική ποιότητα, αλλά και την «ψυχή» των παικτριών που προπονούν η Μαίρη Τσιριμπή και ο Κώστας Κουτράκης, που δεν πτοήθηκαν από τη σε βάρος τους κατάσταση, ενώ αποτυπώνεται ανάγλυφα στο 4ο σετ, οπότε και ξεπεράστηκαν οι 25 πόντοι. Στο ξεκίνημα είχε στοιχίσει η έλλειψη συνοχής, καθώς καμία μέρα δεν προπονούνται μαζί όλες οι παίκτριες, κάτι που εκμεταλλεύθηκε αρχικά το αξιόλογο συγκρότημα του Ναυπλίου.
Τα σετ: 17-25, 20-25, 25-14, 26-24, 15-8.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Σκλήρη, Παυλέα, Σπηλιωτοπούλου, Βουρλα, Κουκούτση, Α. Κυβέλου, Β. Μαρίνη, Κατσόγιαννη, Σαμπάτη, Καρακύκλα, Χ. Μουστάκη, Β. Κυβέλου.
ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Στεφανοπούλου, Χρυσοβέργη, Κέτροϊ, Τρίκκα, Μπελεσιώτη, Σταύρου, Χατζησοφρωνίου, Κατσουλιέρη, Σταθογιαννοπούλου, Χόρμη, Γεωργίου, Ασωνίτη.
Για τον «στέμμα» της ΕΣΠΕΠ…
Ο Ακρίτας προκρίθηκε στο final 4 νεανίδων της Ένωσης Πελοποννήσου, ως 1η του 3ου Ομίλου. την 4άδα θα συμπληρώσει η καλύτερη από τις 3 ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες και θα προκύψει μετά από μίνι μεταξύ τους πρωτάθλημα.