Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Φιλελλήνων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Φιλελλήνων

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας εγκρίθηκαν ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης για τη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Κρήτης – Φιλελλήνων –  Μιαούλη.
Συγκεκριμένα, οι σχετικές ρυθμίσεις έχουν ως εξής: Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Κρήτης (από την οδό Φαρών έως την οδό Ψαρών) στην κατεύθυνση προς την οδό Ψαρών, από την οδό Φαρών έως τον υπόγειο κάδο απορριμμάτων, με εξαίρεση τις στάσεις αστικού λεωφορείου «Παπαφλέσσα» και «Κρήτης», στην οδό Κρήτης (από την οδό Φαρών έως την οδό Ψαρών) στην κατεύθυνση προς την οδό Φαρών από την οδό Ψαρών έως την οδό Μιαούλη και από την οδό Κανάρη έως την οδό Φαρών, καθώς και στις οδούς Φιλελλήνων και Μιαούλη σε απόσταση 20 μέτρων από το φωτεινό σηματοδότη.
Μονοδρόμηση της οδού Μιαούλη με κατεύθυνση προς τη σηματοδοτούμενη διασταύρωση. Απαγόρευση αριστερής στροφής από την οδό Κρήτης προς την οδό Φιλελλήνων. Υλοποίηση όλων των παραπάνω τροποποιήσεων με κατάλληλη κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση. Τοποθέτηση πληροφοριακής πινακίδας στη Λυκούργου για περιπορεία προς οδό Φιλελλήνων.
Α.Π.