Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οντσβονγκ η «Μαύρη Θύελλα» καθάρισε τον Παναρκαδικό (φωτογραφίες & βίντεο)


Μια νίκη που ήθελε όσο τίποτα άλλο πήρε σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας η Καλαμάτα. Σ’ ένα ματς δίχως αύριο κέρδισε σχετικά εύκολα τον Παναρκαδικό με 2-0 . Αυτή η νίκη κρατά τη «Μαύρη Θύελλα» ζωντανή στο όνειρο της ανόδου ενώ και η ομάδα της Τρίπολης έχει τους  ίδιους στόχους … Το παιχνίδι το «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Οντσβονγκ που πέτυχε και τα δυο γκολ της τοπικής μας ομάδας.

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας


Λήξη παιχνιδιού, αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες αργότερα.

Το παιχνίδι φθάνει στο τέλος σιγά σιγά  και η Καλαμάτα δείχνει να κρατά το τρίποντο..
Μια νίκη που της επιτρέπει να ελπίζει ακόμα ενώ ότι καταφέρνει να κερδίζει με 2-0 μια ομάδα που ήταν στη δεύτερη θέση δείχνει ότι οι διαφορές στη Γ Εθνική είναι ελάχιστες.

Άσχημα τα νέα για τον Τριανταφυλλάκη που πριν μερικά λεπτά βγήκε τραυματισμένος εκτός παιχνιδιού ενώ υπάρχουν υποψίες για σοβαρό τραυματισμό και πιθανότατα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

76 Ακύρωση γκολ για την Καλαμάτα για οφσάιντ

48 Γκολ  του Παναρκαδικού που τελικά δε μετρά αφού ο επόπτης είχε σηκώσει  την σημαία του για οφσάιντ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και η Καλαμάτα είναι μπροστά με 2 γκολ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

44 Ο Ζαχαρόπουλος περνά όλη την άμυνα του Παναρκαδικού και ο Οντσβόνγκ κάνει το 2-0

34 Εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή που κρέμασε τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, την φάση ακολουθούσε ο Οντσβόνγκ και έκανε το 1-0

1-Ο ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

Και ενώ φθάνουμε στο 30, το παιχνίδι γέρνει ελαφρά υπέρ της Καλαμάτας χωρίς να έχουμε καμιά ιδιαίτερη φάση.

Στο γήπεδο είναι περίπου 1000 άτομα με τους φίλους της Καλαμάτας να δίνουν τον ρυθμό στην αγαπημένη Μαύρη Θύελλα.

6 Ευκαιρία για την Καλαμάτα όταν ο Πούτσι βρέθηκε μπροστά στον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι και ο διαιτητής σφυρά την έναρξη του αγώνα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ρηγανάς, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Σκαρλάτος, Καντούτσης, Ζαχαρόπουλος, Τσιμικλής, Οντσβόνγκ, Πούτσι, Καλαντζής, Καραχάλιος.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Ανδριόλας, Γ. Κυριακόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Μπεντεβής, Παπαζούδης, Σκούφαλης, Μουστόγιαννης, Δήμος, Γαλάνης, Σκάρος,

Το Θάρρος είναι στο δημοτικό στάδιο για να σας ενημερώνει για την εξέλιξη του αγώνα


Εάν για το προηγούμενο ματς με τον Μεσσηνιακό θεωρούσαμε ότι η κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος αποτελούσε επιτακτική ανάγκη,  τότε στο σημερινό με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, αποτελεί κάτι περισσότερο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και της κατάκτησης του τριπόντου, θα είναι καταστροφικό για τη Μαύρη Θύελλα, που θα χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια να επανέλθει και το στοιχείο αυτό το γνωρίζουν άπαντες στις τάξεις της ομάδας. Άλλωστε οι δηλώσεις του Μίλτου Γκόφα, του Νικήτα Παπανικολόπουλου και του Παναγιώτη Τσιμικλή μετά την προπόνηση της Παρασκευής, επικεντρώθηκαν στην ανάγκη επιστροφής στις νίκες, τις οποίες αγνοεί κατά μεγάλο ποσοστό η Καλαμάτα.
Μπορεί οι Αρκάδες να είναι αήττητοι, μετρώντας 3 νίκες και δύο ισοπαλίες, μπορεί να έχουν στη σύνθεσή τους κάποιους σπουδαίους αθλητές, όπως για παράδειγμα ο Σκούφαλης και να είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου, όμως οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας έχουν υποχρέωση να τα ξεπεράσουν με επιτυχία, δείχνοντας τον πραγματικό τους εαυτό και τις ικανότητές τους. Τα λέμε όλα αυτά, γιατί γνωρίζουμε ότι έχουν τις ικανότητες, αλλά αδικούν τους εαυτούς τους με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους.
Ο κ. Γκόφας που ολοκλήρωσε χθες το μεσημέρι την προετοιμασία με προπόνηση η οποία επικεντρώθηκε στις στημένες φάσεις, δεν δείχνει διατεθειμένος να προβεί σε σημαντικές αλλαγές, ωστόσο δεν θα αποτελέσει έκπληξη η όποια διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα. Το πιθανότερο είναι πως οι Ριγανάς (Κολοβούρης), Καντούτσης, Αλιού, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Καλαντζής, Οντβόνγκ θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, ενώ θέση σ’ αυτό διεκδικούν οι Σκαρλάτος, Ρήγας, Γεωργακόπουλος και Πούτσης. Υπάρχουν δύο ερωτηματικά, που θα απαντηθούν σήμερα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Μαζί με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, στην αποστολή συμπεριελήφθησαν ακόμη οι Ζαχαρόπουλος, Τσιρίλο, Αθανασόπουλος, Κάνιστρας, Α. Καλογερόπουλος και Σοφός. Δύο εξ αυτών θα αποκλειστούν πριν το ματς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Κωνσταντακόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Μπελεβέτης, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος (συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση και την επόμενη εβδομάδα θα πάρει μετάθεση για την Καλαμάτα), Παύλοβιτς, Κακαλής, Κουντάνης, Μπλέτσας, Κουρούπης, Οδεμισιώτης. 
 
Τα εισιτήρια
Τα εισιτήρια για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναρκαδικό μπορούν οι φίλοι της ομάδας, αλλά και γενικά οι φίλαθλοι, να προμηθευτούν από τα μέλη της διοίκησης, αλλά και από το εκδοτήριο του Σταδίου μετά τις 12.30 μ.μ. Τα εισιτήρια τιμώνται στα 5 και 10 ευρώ. Τα εισιτήρια των 5 ευρώ αφορούν τους μαθητές, τους φοιτητές και τις γυναίκες.
 
Μικρό πρόστιμο για το ματς στην Ερμιονίδα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση κήρυξε το σωματείο της Καλαμάτας πειθαρχικά ελεγκτέο και του επέβαλλε χρηματική ποινή 500 ευρώ, για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ερμιονίδα.

Του Νίκου Μπαλόπουλου

https://www.youtube.com/watch?v=VWvj34NNTGU