Οι προτάσεις του Τάσου Μητρόπουλου για το στοίχημα και το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής

Οι προτάσεις του Τάσου Μητρόπουλου για το στοίχημα και το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας

161 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ   2    1,50
Ο ορισμός της αστάθειας είναι η αλλοπρόσαλλη φετινή Κρίσταλ Πάλας, με επιθετικά προβλήματα και αμυντικά, που καθιστούν πρωταγωνίστρια την Έβερτον στο μικρό αλλά εύκολο διπλό του 1,50.
 
156 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΚΑΡΝΤΙΦ   (1)Χ 1,85
Έχει θεματάκια η Άστον Βίλα χωρίς τον πολύ καλό μεσοεπιθετικό της Βάιμαν. Αμφίβολος και ο επιθετικός της Αγκμπονλαχόρ. Παρά ταύτα, μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα που εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Βίλα Παρκ.
Θα επιλέξουμε τον άσο του 1,85 και για τους λάτρεις το Over του 1,80.
 
358 ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ     4-6 GOAL    2,10
Στην καλύτερή της φάση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. «Ό,τι κινείται πυροβολείται» μετά το τελευταίο χαστούκι που σέρβιρε στη Μίλαν με σκορ 3-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα ήρθε η σειρά και της Μπέτις… Και βέβαια, δεν έχει σκοπό ούτε για αστείο να δείξει έλεος!
Γκολ και θέαμα από τα αποδυτήρια, μεγάλο φαβορί το 4-6 goal του 2,10 και μένουμε εδώ…
 
303 ΚΙΕΒΟ – ΜΙΛΑΝ  2    1,85
Δεν μπορώ να εμπιστευτώ καμία από τις δύο ομάδες που εδώ και καιρό τρέχουν. Ένα τόσο αρνητικό σερί αγώνων χωρίς νίκη, πολύ περισσότερο η Μίλαν… Έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από το 1981, τότε που στο τέλος της σεζόν γνώρισε τον υποβιβασμό στη Σέριε Β.
Τιμωρημένος ο Μπαλοτέλι, τι άλλο μπορεί να πάει στραβά! Θα επιλέξουμε το ρίσκο στο «διπλό», μήπως καταφέρει και πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Μπεντεγκόντι», διπλό στο 1,85 και αμέσως μετά το εύκολο over του 1,80.
 
151 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ   4-6 GOAL    2,20
Σε φουλ φόρμα η Βόλφσμπουργκ και προέρχεται από 3 σερί νίκες. Από την άλλη, η μεγάλη Ντόρτμουντ καλείται να ξεπεράσει άμεσα το μεγάλο χαστούκι που έφαγε από την Άρσεναλ… Πιθανό, αν όχι σίγουρο, το διπλό του 1,60, αλλά ως επιλογή φαντάζει καλύτερη αυτή του συνόλου τερμάτων, 4-6 goal με απόδοση 2,20… Πάμε παρακάτω.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ
 
Τάσος Μητρόπουλος «Η κορυφή  χωράει μόνον έναν»
 
Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, η καταπληκτική εμφάνιση του Ρομπέρτο την Τρίτη, το 1-0 επί της Μπενφίκα που κατά πάσα βεβαιότητα στέλνει τους ερυθρόλευκους στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι φυσικό να δημιουργούν ένα αίσθημα κυριαρχίας σε όλη την ομάδα. Αν συνυπολογίσει, λοιπόν, κανείς και τις 7 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια στο εσωτερικό, καταλαβαίνει ότι με ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί νοιώθοντας ότι δικαιούται την κορυφή.
Επιλέγουμε εδώ… τον άσο του Ολυμπιακού. Πιστεύω πως ο Μήτρογλου και η παρέα του θα πάρουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
 
Ο ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ
151   ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ     2      1,60
164  ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΥΚ        OVER       1,40
226  KATANIA – OYNTINEZE      2      2,30
 
ΚΥΡΙΑΚΗ
302  ΚΑΛΙΑΡΙ – ΤΟΡΙΝΟ       Χ      3,15
325  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΑΡΣΕΝΑΛ       1       2,20
357  ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΩΝ    1       2,00