Οντβόνγκ: «Τυχερός που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Καλαμάτα»

Οντβόνγκ: «Τυχερός που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Καλαμάτα»

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ… ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΛΕΒΕΤΗΣ
 
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
Το εγκώμιο της Καλαμάτας έπλεξε ο Μπορίς Οντβόνγκ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην προπόνηση των τμημάτων υποδομής της Μαύρης Θύελλας χθες το απόγευμα… «Και εγώ σε μικρή ηλικία ξεκίνησα να παίζω μπάλα, κάνοντας την αρχή στις ομάδες υποδομής της Σαμπντόρια. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Καλαμάτα. Ελπίζω και εύχομαι να παίξετε στο μέλλον και εσείς», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο 22χρονος φορ της Μαύρης Θύελλας, που αποδεικνύει εμπράκτως γιατί έχει γίνει αποδέκτης της μεγάλης αγάπης των φίλων της ομάδας. Είναι σαφές ότι η Καλαμάτα έχει «το κάτι» που ελκύει τους ποδοσφαιριστές και τους κάνει να δεθούν μαζί της ακόμη κι αν περνούν σε δύσκολες περιόδους, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια ειδικότερα το τελευταίο μέρος της περιόδου Γρηγορόπουλου και όχι μονάχα.
 
«Μπήκε» ο Μπελεβέτης… τέλος του χρόνου η επιστροφή Τριανταφυλλάκη
Από κει και πέρα και όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η εξέλιξη της προετοιμασίας έκρυβε, χθες, την ενσωμάτωση του Βαγγέλη Μπελεβέτη, που δείχνει να έχει αφήσει στο παρελθόν τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος, έβγαλε το πρόγραμμα και θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του Μίλτου Γκόφα για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο Αχαΐας. Έτσι, τα προβλήματα και οι απουσίες μειώνονται ακόμη περισσότερο – δεν υπολογίζονται ο Οδεμισιώτης, όπως και ο Παύλοβιτς, που θα χειρουργηθεί την προσεχή Τρίτη στην Αθήνα από το γιατρό της ομάδας Γιάννη Γιαννακόπουλο – ενώ αντιθέτως αυξάνονται οι λύσεις που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας. Είχε προηγηθεί η επιστροφή του Ηλιόπουλου στη Μεσσηνία αλλά και η ενσωμάτωση στις προπονήσεις των Κάνιστρα, Καλογερόπουλου, Κωνσταντόπουλου.
 
Καμία ανησυχία του Καραχάλιου
Ένα σφίξιμο στη γάμπα είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει χθες ατομικό πρόγραμμα για μικρή διάρκεια ο Αλέξανδρος Καραχάλιος, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία και αυτό έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ο φορμαρισμένος μέσος θα μπει από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς και αύριο θ’ αναχωρήσει για την Αχαΐα, όντας ένα από τα δυνατά χαρτιά της Μαύρης Θύελλας.
Το χθεσινό πρόγραμμα έγινε στο Δημοτικό Στάδιο τελικά, εκεί θα γίνει και το σημερινό, ενώ αύριο μετά την πρωινή χαλαρή προπόνηση η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Πάτρα.


800 εισιτήρια τύπωσε η διοίκηση του Ατρομήτου
Μεγάλη είναι η επιθυμία των φιλάθλων της Καλαμάτας να βρεθούν στο γήπεδο της Παναχαϊκής την Κυριακή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο – θυμίζουμε ότι το “Bulldogs Club” διοργανώνει εκδρομή – όμως εξίσου μεγάλη είναι και η επιθυμία των Πατρινών φιλάθλων. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αχαΐας, η διοίκηση του Ατρομήτου τύπωσε 800 εισιτήρια για το ματς, ενώ σ’ αυτά δεν υπολογίζονται τα εισιτήρια διαρκείας και οι προσκλήσεις.
 
Θόδωρος Πατρώνης: «Κίνητρο για εμάς το παιχνίδι με την Καλαμάτα»
Δεν είναι όπως όλα τα παιχνίδια του ομίλου αυτό που ακολουθεί με τη Μαύρη Θύελλα για τον Ατρόμητο Αχαΐας και το όνομα της Καλαμάτας από μόνο του δείχνει ικανό να κάνει τη διαφορά. Ο τεχνικός του Ατρομήτου Θόδωρος Πατρώνης, που έδωσε στο μικρό διάστημα της παρουσίας του τα έξτρα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για να βρει η ομάδα το δρόμο της μίλησε σε ιστοσελίδα της Πάτρας και εξήρε τη δυναμική και τη βαρύτητα της Καλαμάτας… «Αποτελεί κίνητρο για εμάς το παιχνίδι με την Καλαμάτα. Είναι πολύ δύσκολο το ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος και τι βαρύτητα έχει», τόνισε ο πολύπειρος τεχνικός που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Χ. και Α. Βέρρα.