Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε γνωστό ότι έχει καρκίνο μέσω facebook


Την Κυριακή το βράδυ ο βουλευτής της Νέας Δημόκρατίας , πρώην υπουργός και Δήμαρχος Αθηνέων Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ασθένεια  στην ψηφοφορία της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας και από αρκετούς θεωρήθηκε δικαιολογία για να απέχει από τη Βουλή  . Η αποκάλυψη όμως του ιδίου πριν μερικές ώρες  μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook αποδεικνύει ότι η ασθένεια του όχι μονο δεν ήταν δικαιολογία αλλά είναι υπαρκτή και μάλιστα πολύ σοβαρή 

 Έγραψε ο Νικήτας Κακλαμάνης:  

Τις τελευταίες 20 ημέρες αντιμετώπισα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας, όσο μπορούσα πιο διακριτικά. 

  Από το πρόβλημα αυτό σήμερα -εξερχόμενος του νοσοκομείου- είμαι πλήρως απαλλαγμένος και ίσως μάλιστα πιο υγιής από πριν.  

Θέλω, επ’ ευκαιρία της δικής μου περιπέτειας αλλά και της ιατρικής μου ιδιότητας, να τονίσω τα εξής:   – Η έγκαιρη διάγνωση και ιδιαίτερα στον καρκίνο σώζει ζωές (όπως στη δική μου περίπτωση, που ήταν στο στάδιο
1).   – Τόσο για το διαγνωστικό (Ευαγγελισμός) όσο και για το χειρουργικό (Αρεταίειο) κομμάτι της θεραπείας μου εμπιστεύτηκα το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παρά τις τρομερές ελλείψεις που υπάρχουν -σε ανθρώπινο δυναμικό και όχι μόνο-, το επιστημονικό επίπεδο του Ε.Σ.Υ. είναι εξαιρετικά υψηλό.  

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους, από τους πολύ παλιούς μέχρι τους νεότερους φίλους μου, που από την ημέρα που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας μου, με τις ευχές τους στάθηκαν δίπλα μου.