Το Θάρρος σας προτείνει για σήμερα


162 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ   4-6 GOAL    2,10
Όσο και αν είναι μαχητική η Χοφενχάιμ, η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς επιλέγουμε το μεγάλο over 4-6 Goal με απόδοση 2,10.
Γκολ και θέαμα, λοιπόν, από τa αποδυτήρια! Πάμε παρακάτω…
 
188 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ    Χ(2)      3,45
Η Πιτερμπόρο είναι σχετικά καλή και δυνατή στο γήπεδό της. Από την άλλη, η Λέιτον Όριεντ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει όλα τα φόντα για να πάρει αποτέλεσμα.
Με ρίσκο το μεγάλο διπλό του 3,45 και αμέσως μετά το over του 1,60.
 
272  ΜΙΛΑΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ     2    3,30
Θα… πέσουν κορμιά στο «Σαν Σίρο», βλέποντας τη Φιορεντίνα να θέλει επειγόντως θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχει περιθώρια να παίξει ούτε και για το «Χ», αφού βρίσκεται ήδη στο -7 από την τριάδα… Δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν σπάσει ο άσος.
Φουλ επίθεση στο μεγάλο Χ(2) 3,30.
 
273  ΝΑΠΟΛΙ – ΚΑΤΑΝΙΑ  4-6 GOAL   2,30
Θα το πούμε λαϊκά… Πολλά κιλά μπάλα παίζει η Νάπολι. Βλέποντας την εξαιρετική ποιότητα των ποδοσφαιριστών της, θα φτάσει άνετα στην επικράτηση, με το μεγάλο over 4-6 goal, καθώς η Κατάνια δέχεται εύκολα γκολ…

243 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2    1,65
Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός υπερέχει ποιοτικά και σκοράρει κατά ριπάς, με επίθεση και σύνολο τεράστιο…
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα παίξει και όσο αντέξει απέναντι στο φορμαρισμένο Ολυμπιακό, που δε θα δείξει έλεος. Επιλέγουμε το διπλό του 1,65 με μεγάλο ρίσκο. Παίζει και το 2ΗΜ – 2Τ με απόδοση 2,55. 
 
Οver σε…
ΦΟΥΛΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
ΜΠΟΥΡΣΑ ΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΝΑΠΟΛΙ – ΚΑΤΑΝΙΑ
ΣΕΒΙΛΛΗ – ΘΕΛΤΑ
 
Χωρίς περιθώρια Μίλαν, Φιορεντίνα
Η ισοπαλία με τη Λάτσιο έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος βλέπει τη Μίλαν να βρίσκεται 13 βαθμούς πίσω από την τριάδα και 18 από την κορυφή, αν η Ρόμα νικούσε το βράδυ της Πέμπτης την Κιέβο. Ο ίδιος προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του λέγοντας ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και ότι τίποτα δε χάθηκε. Λέγεται, πάντως, ότι από το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Φιορεντίνα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Λιβορνέζου τεχνικού. Μάλιστα, οι «ροσονέρι» προσανατολίζονται σε αυτή την περίπτωση σε μια λύση εκ των έσω (Τασότι, Πίπο Ιντζάγκι), αφού κανείς προπονητής- όνομα δε θα δεχόταν να αναλάβει το τιμόνι τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Φυσικά, αν βρισκόμασταν 5-6 χρόνια πριν, ο Αλέγκρι θα είχε ήδη πάρει… πόδι, όμως αυτή την εποχή λεφτά… δεν υπάρχουν για να δοθούν ως αποζημίωση.
Στη δε Φιορεντίνα, υπάρχει δικαιολογημένη οργή για το κραυγαλέο πέναλτι που μετατράπηκε σε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Κουαδράδο στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι με τη Νάπολι. Την πλήρη αλήθεια την είπε, πάντως, ο Μοντέλα, ο οποίος τόνισε ότι η φάση αυτή δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για την ομάδα του, προσθέτοντας ότι ναι μεν οι «βιόλα» βρίσκονται στο σωστό δρόμο, όμως πρέπει να βρουν τον τρόπο να μετουσιώνουν το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν και σε νίκες. Και με τη διαφορά από την 3η θέση ήδη στους 7 βαθμούς, οι Τοσκανοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παίξουν επιθετικά στο «Σαν Σίρο» στην προσπάθειά τους να μη χάσουν κι άλλο έδαφος. Η μεγάλη βαθμολογική ανάγκη και των δύο και η επιθετική φιλοσοφία των δύο προπονητών οδηγούν χωρίς δεύτερη σκέψη στο over.
ΠΗΓΗ: ΚΙNG BET