Χωρίς Κουρεντζή, αλλά για 3ποντο σήμερα (3 μ.μ) με Καραϊσκάκη ο Μεσσηνιακός

Χωρίς Κουρεντζή, αλλά για 3ποντο σήμερα (3 μ.μ) με Καραϊσκάκη ο Μεσσηνιακός

 
ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ

 
 
Χωρίς τον Βαγγέλη Κουρεντζή θα παραταχθεί τελικά ο Μεσσηνιακός στη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης που θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του ΜΓΣ και εντάσσεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος). Ο έμπειρος αμυντικό δεν πήρε μέρος ούτε στην τελευταία προπόνηση, χθες το πρωί, με αποτέλεσμα ο προπονητής, Δημήτρης Τσάκωνας να τον αποκλείσει από την αποστολή. Εκτός «μάχης» είναι ακόμη ο επίσης τραυματίας Βασίλης Μπεγέτης και οι τιμωρημένοι Στέλιος Σπανός και Δήμος Νινιός (4 κίτρινες κάρτες).
Ο προπονητής των «πρασίνων» δεν ανακοίνωσε 18άδα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν στο γήπεδο για το σημερινό παιχνίδι.
Κάποια ερωτηματικά στην αρχική 11άδα θα ξεκαθαρίσουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους Αρτινούς. Το κενό του Κουρεντζή, στο πλευρό του Μπιμπίρη στο κέντρο της άμυνας, θα καλυφθεί είτε με την είσοδο του Πετρόγιαννη σε ένα νέο ρόλο, είτε με την μετακίνηση του Μπαστακού. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, τη θέση του τελευταίου στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει, οπισθοχωρώντας, ο Δασκαλάκης, ενώ στη μεσαία γραμμή θα κληθεί ο νεαρός Κουκούτσης.
Τσουκάλης ή Κουλουράς θα είναι το δεξί μπακ χαφ του Μεσσηνιακού στο σημερινό ματς, καλύπτοντας την απουσία του Νινιού.
Η υπόλοιπη …συνταγή δεν αναμένεται ν’ αλλάξει με τον Αργυρόπουλο, σε ρόλο δεύτερου αμυντικού χαφ, τον Τσουλάκο κεντρικό, στα άκρα τους Χελά και Ταχματζίδη και φορ τον Βιτάλι.
Ανεξαρτήτως της τελικής σύνθεσης της καλαματιανής ομάδας, μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του 3πόντου και αυτό τονίστηκε και στο προχθεσινό δείπνο των «πρασίνων» που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, σε ταβέρνα της πόλης.
«Όπως σε όλα τα παιχνίδια πάμε για να κερδίσουμε. Πολύ περισσότερο όταν παίζουμε στην έδρα μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με μας, δηλαδή την παραμονή, επιβάλλεται να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.
Θέλουμε τη νίκη, τόσο στο σημερινό παιχνίδι, όσο και στο επόμενο με την Κόρινθο που θα είναι και πάλι εντός έδρας προκειμένου να σταθεροποιηθούμε βαθμολογικά πάνω από τη ζώνη της παραμονής», σχολιάζει ο προπονητής του Μεσσηνιακού Δημήτρης Τσάκωνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλαματιανή ομάδα μετράει μέχρι στιγμής επιδεικνύει πλήρη …ισορροπία στα αποτελέσματά της, έχοντας από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες.
Σύμμαχος στην προσπάθεια κατάκτησης του τρίτου 3πόντου θα είναι ο φίλαθλος κόσμος, που αναμένεται να δώσει ισχυρό «παρών» στις κερκίδες.
Χ.Ε.