Έτοιμη για τον τελικό στην Πάτρα η «Μαύρη Θύελλα»


Ελπίδες για Κωνσταντόπουλο
 
Με χαλάρωμα που θα ξεκινήσει σήμερα στις 11 το πρωί στο Στάδιο της Παραλίας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Καλαμάτας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρησης, κόντρα στον Ατρόμητο Αχαΐας που είναι και ο τελικός του 4ου Ομίλου για το κύπελλο Γ’ Εθνικής (ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. την Κυριακή, στο γήπεδο της Παναχαϊκής). Ο Γιάννης Καλογερόπουλος που ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο και θεραπεία) και ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος που προπονήθηκε στην αίθουσα με τα βάρη υπό τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου (μόνος του έκανε και ο Γ. Μπλέτσας που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο) είναι τα δύο μεγάλα ερωτηματικά για τον προπονητή, Μίλτο Γκόφα, στην ανακοίνωση της αποστολής. Κυρίως ο Κωνσταντόπουλος φαίνεται ότι έχει κάποιες ελπίδες συμμετοχής και όλοι ελπίζουν ότι θα επιβεβαιωθούν κατά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, αφού η πρόκριση στο κύπελλο είναι δευτερεύων μεν –σε σχέση με το πρωτάθλημα- στόχος δε, για την τοπική μας ομάδα, με τις εναλλακτικές λύσεις να είναι ήδη μειωμένες λόγω και των τραυματισμών των Τριανταφυλλάκη, Μπελεβέτη, αλλά και την αποχώρηση των Αντ. Καλογερόπουλου, Κάνιστρα.
Δηλώσεις Γκόφα, Ζαχαρόπουλου
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο νεαρός μέσος Μιχάλης Ζαχαρόπουλος έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλαμάτας για το παιχνίδι του κυπέλλου.
Ο κ. Γκόφας δήλωσε: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι, διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Εδώ που έχουμε φτάσει είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σωστά και θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο».
Ο Μ. Ζαχαρόπουλος ανέφερε, με τη σειρά του: «Είναι ένας τελικός για εμάς, όπως κάθε παιχνίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε όπως πρέπει να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».