Ανακοίνωσε Λιόλιο η Καλαμάτα … «Τρέχουν να προλάβουν» για Μανωλάδα

Ανακοίνωσε Λιόλιο η Καλαμάτα … «Τρέχουν να προλάβουν» για Μανωλάδα

Στο ρεπορτάζ της Κυριακής γινόταν λόγος για την τυπική έναρξη των μεταγραφικών κινήσεων της Καλαμάτας και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, καθώς χθες η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της την ένταξη του 23χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Νίκου Λιόλιου στην ομάδα…
«Ο Νίκος Λιόλιος αποτελεί και επίσημα από σήμερα (χθες) την πρώτη μεταγραφή της Καλαμάτας για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η οποία αρχίζει και επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη.
Ο ποδοσφαιριστής συνοδευόμενος από τον προπονητή Μίλτο Γκόφα βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος και έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Στη συνέχεια υπέγραψε τη συνεργασία του με την ομάδα της Καλαμάτας. Αμέσως μετά σε συνεργασία με τα μέλη της διοίκησης ξεκίνησε η προσπάθεια έκδοσης του δελτίου του ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ακόμη και στο προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, φανερώνοντας ταυτόχρονα την πρόθεση διοίκησης και τεχνικού τιμ να ενταχθεί ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου – βεβαίως δεν είχε συμμετοχές στους κυανέρυθρους από το διάστημα απόκτησής του και έπειτα – στην ομάδα και να βρίσκεται στην διάθεση του κ. Γκόφα για το προσεχές παιχνίδι.

Τελευταίο ραντεβού το χθεσινό και επιστροφή το 2014
Την τελευταία της προπόνηση για το 2013 πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η Καλαμάτα και αυτή έγινε πίσω από την ανατολική εστία του Δημοτικού Σταδίου, με τους παίκτες ν’ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης που τους υπέβαλε ο γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος, καθώς ο κ. Γκόφας παραμένει στην Αθήνα.
Ο Νίκος Τριανταφυλλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα συνεχίζοντας τη θεραπεία ώστε σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ απουσίαζαν οι Τσιρίλο, Οντβόνγκ και Πούτσης, που αναμένονται την Πέμπτη στην Καλαμάτα. Σήμερα και αύριο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό ώστε να κάνουν Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους και θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Πέμπτη.