«Απόβαση» στο Άργος ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας

«Απόβαση» στο Άργος ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας

Η άνοδος στην κορυφή περνά από το Άργος

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
Με το πέρασμα των αγωνιστικών, ολοένα και μειώνεται η απόσταση της Καλαμάτας από την κορυφή της βαθμολογίας – μπορεί αυτή την αγωνιστική να έμεινε η διαφορά των  έξι βαθμών, όμως η απώλεια της Ερμιονίδας μόνο θετικά αποτελέσματα έχει για τη Θύελλα και αυτό το ξέρει καλά ο κ. Γκόφας – με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δείχνει ικανό ν’ ανέβει στην πρώτη θέση με το κλείσιμο του πρώτου γύρου. Κομβικής σημασίας παιχνίδι θεωρείται αυτό που ακολουθεί στην Αργολίδα με αντίπαλο τον εκ των πρωτοπόρων Παναργειακό, με την ανάγκη κατάκτησης θετικού αποτελέσματος να κρίνεται παραπάνω από αυτονόητη. Οι άνθρωποι της Καλαμάτας γνωρίζουν το Σύλλογο της Αργολίδας, οι δύο ομάδες άλλωστε έπαιξαν φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, και ξέρουν ότι δεν είναι αχτύπητος αντίπαλος. Η καλή Μαύρη Θύελλα μπορεί να κατακτήσει τους τρεις πόντους μέσα στο γήπεδο του Άργους, που αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά των πρωτοπόρων.
Και επειδή σε τέτοια ντέρμπι όλα τα στοιχεία παίζουν το ρόλο τους, οφείλουμε ν’ αναφέρουμε ότι στο πλευρό της η Μαύρη Θύελλα θα έχει πάρα πολύ κόσμο, τον περισσότερο σε εκτός έδρας παιχνίδι της. Ήδη το “Bulldogs Club” γνωστοποίησε την πραγματοποίηση εκδρομής και όσοι επιθυμούν να μεταβούν την Κυριακή στο Άργος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο, από τις 8.00 έως 12.00 μ.μ., ενώ και από την Αθήνα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων. Σε κάποιους ο αγώνας αυτός φέρνει στη μνήμη το ματς της Β΄ Εθνικής, τη δεκαετία του 90, όταν δεκάδες λεωφορεία έφυγαν από τη Μεσσηνία για την Αργολίδα.
 
Ξεκούραση σήμερα… Πλάνα από αύριο για Γκόφα

Την ικανοποίησή του για το πάθος και το αποτέλεσμα στο Αιτωλικό μετέφερε χθες στους παίκτες στην προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο και που είχε χαρακτήρα αποθεραπείας ο Μίλτος Γκόφας, ο οποίος τους ζήτησε να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και στο ματς με τον Παναργειακό. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε ρεπό, όπως συνηθίζει άλλωστε σήμερα στους παίκτες του, και από αύριο αρχίζει να προσαρμόζει τα πλάνα του.
Θεραπεία έκαναν χθες οι Καλαντζής (κτύπημα σε πλάτη και γάμπα), Οντβόνγκ (κτύπημα στον αστράγαλο) και Αθανασόπουλος (διάστρεμμα στην προπόνηση του Σαββάτου), αλλά και ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος, που ανεβάζει συνεχώς επίπεδο. Πάντως όλοι οι παίκτες που αναφέραμε μπαίνουν από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς – ένα μικρό ερωτηματικό υπάρχει για τον Αθανασόπουλο – και ως εκ τούτου οι μόνοι που θα λείψουν θα είναι οι Τριανταφυλλάκης, Μπελεβέτης και Κωνσταντακόπουλος. Το ευχάριστο είναι  πως ενσωματώθηκε κανονικά ο Κώστας Ηλιόπουλος, που υπολογίζεται στα πλάνα του Γκόφα.