Αφιερωμένη στην Αγγέλω η νίκη, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με Κάνιστρα

Αφιερωμένη στην Αγγέλω η νίκη, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με Κάνιστρα

Στους ρυθμούς της μεγάλης εκτός έδρας νίκης επί του Παναργειακού κινούνται άπαντες τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας και τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά, καθώς όλα δείχνουν πως η ομάδα είναι πλέον έτοιμη αλλά και ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις το μεγάλο στόχο της ανόδου.
Χαμόγελα τα οποία μετριάστηκαν σ’ ένα βαθμό χθες, λόγω της εξέλιξης που προέκυψε με τον Φάνη Κάνιστρα και την αποχώρησή του από την Καλαμάτα. Ο νεαρός, πολλά υποσχόμενος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το Καλοκαίρι αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, μετέφερε στους διοικούντες της ομάδας την απόφασή του ν’ αποχωρήσει και αυτή έγινε αποδεκτή. Μάλιστα βρέθηκε χθες το μεσημέρι στα αποδυτήρια στο Δημοτικό Στάδιο και αφού χαιρέτισε τους συμπαίκτες του, συγκέντρωσε τα πράγματά του και αποχώρησε οριστικά.
 Σήμερα θα υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο της Καλαμάτας, Γιώργο Ράλλη,  προκειμένου να ξεκαθαρίσει και επίσημα το όλο θέμα και πλέον ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης, έχοντας όμως βαθιά στη σκέψη του τον κοινό στόχο όσων λαμβάνουν από το Καλοκαίρι μέρος στην προσπάθεια ανάκαμψης της Μαύρης Θύελλας, δηλαδή την άνοδο στη Β΄ Εθνική… «Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα και ήρθε η εξέλιξη αυτή. Εύχομαι όλα να κυλήσουν ιδανικά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα και άνοδο. Μακάρι η ομάδα να πετύχει και να βρεθεί εκεί που της αξίζει», δήλωσε στο «Θάρρος» ο Κάνιστρας, ο οποίος ανοίγει τη διαδικασία των αποχωρήσεων από το ρόστερ της Καλαμάτας, που είναι βέβαιο πως θα έχει και συνέχεια το προσεχές διάστημα.
Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του κ. Γκόφα και λογικά θ’ αποχωρήσουν τις επόμενες εβδομάδες.
 
 
Αλλαγή πορείας και το βλέμμα στο Κύπελλο
Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να πάρουν τις καθιερωμένες ανάσες ξεκούρασης, για να ξεκινήσουν αύριο, οπότε και επιστρέφει από την Αθήνα ο κ. Γκόφας, την προετοιμασία για το παιχνίδι του Κυπέλλου – τελικός του 4ου ομίλου – με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αχαΐας. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όλους όσοι αγωνίστηκαν με τον Παναργειακό και πιο έντονους ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Ευτύχη Τασιόπουλου για τους υπόλοιπους.
 
Ξεκαθαρίζει του Ι. Καλογερόπουλου… Μπαίνει ο Μπελεβέτης
Ο Γιάννης Καλογερόπουλος θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στον αστράγαλο, και οι απαντήσεις που θα έρθουν θα κρίνουν τη συμμετοχή του στο προσεχές ματς. Για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε χθες ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος, ενώ την θεραπεία τους συνέχισαν οι Τριανταφυλλάκης, Μπελεβέτης. Πάντως για τον δεύτερο ο χρόνος μετρά αντίστροφα, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς.
 
Εκδρομή στην Πάτρα οι οργανωμένοι
Η εκστρατεία των φιλάθλων της Καλαμάτας στο Άργος ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας, όμως ούτε καν σκέψη για… χαλάρωση. Μάλιστα οι οργανωμένοι και ειδικότερα το “Bulldogs Club” ετοιμάζονται ήδη για τον αγώνα του Κυπέλλου στην Πάτρα, όπου η Θύελλα θα έχει και πάλι αρκετό κόσμο στο πλευρό της.
 
 
Ευχαριστίες Παπανικολόπουλου στο Διοικητή του 9ου Σ.Π.
Ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άργους θέλησε να ευχαριστήσει εκ μέρους της ομάδας τον διοικητή του 9ου Συντάγματος Πεζικού για τη διευκόλυνση που παρέχει στους παίκτες. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των μελών της διοίκησης της ομάδας θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στο διοικητή του 9ου Συντάγματος Πεζικού, αντισυνταγματάρχη Ευάγγελο Ντίλιο για την εξυπηρέτηση και την βοήθειά τους προς την ομάδα μας, καθώς και στους αξιωματικούς-διοικητές των παικτών Παναγιώτη Τσιμικλή και Κώστα Ηλιόπουλο για τις διευκολύνσεις που τους παρέχουν».
 

Αφιερωμένη στην Αγγέλω η νίκη
Δεν ξέχασαν την Αγγέλω (Αγγελική Σμυρνιού), που πριν από ένα περίπου χρόνο έφυγε από τη ζωή, οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, οι οποίοι αφιέρωσαν το μεγάλο διπλό σε μια γυναίκα που ταυτίστηκε πάρα πολύ έντονα με την Μαύρη Θύελλα.

Του Νίκου Μπαλόπουλου