Για το πόκερ στα κρατητήρια

Για το πόκερ στα κρατητήρια

Στο πλαίσιο των ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δέκα  άτομα, για τη διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.
 
Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο, ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού, όπου  διαπιστώθηκε να έχει επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «TEXAS POKER HOLD’EM», σε εννέα άτομα.
 
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
·      Πέντε  ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια.
·      -2.810- μάρκες, διαφόρων χρωμάτων.
·      Μεγάλος αριθμός τραπουλόχαρτων.
·      Το χρηματικό ποσό των -6.325- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.
 
Επιπρόσθετα, στον προθάλαμο του καταστήματος είχε εγκατασταθεί σύστημα καταγραφής με κάμερα, για να υπάρχει η σχετική επιτήρηση και να αποφεύγονται οι έλεγχοι από τις αστυνομικές Αρχές, το οποίο επίσης κατασχέθηκε. 
 
Την αστυνομική έρευνα και προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
 
Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.