Διανομή σε δικαιούχους δωρεάν τροφίμων αύριο από το Δήμο Καλαμάτας

Διανομή σε δικαιούχους δωρεάν τροφίμων αύριο από το Δήμο Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας, διά της Διεύθυνσης Πρόνοιας και των εθελοντών του Δημοτικού Παντοπωλείου, θα προβεί σε διανομή κεφαλογραβιέρας και κασεριού ΠΟΠ, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος έτους 2013 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας για την ένταξή τους στο πρόγραμμα να προσέλθουν στο χώρο του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας, Νέα Είσοδος – Βιοτεχνικό Πάρκο (στον ίδιο χώρο που έγινε και η διανομή ζυμαρικών), έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο.
Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, αυτοί που υπέβαλαν αιτήσεις δύνανται να εξουσιοδοτήσουν άλλο πρόσωπο, το οποίο θα φέρει μαζί του την εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα.
Η διανομή των τυριών θα γίνει αύριο Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, και κατά το διάστημα 11.00 έως 14.30.
Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας διευκρινίζεται ότι η διανομή αφορά δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας. Οι δικαιούχοι άλλων φορέων (παραδείγματος χάριν, Συλλόγου Πολυτέκνων, Κ.Ε. «Φάρις», Φιλοπτώχου Ταμείου Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας κ.λπ.) θα ειδοποιηθούν από τους αντίστοιχους φορείς. Επίσης, όσοι δικαιούχοι ζυμαρικών δεν προσήλθαν για την παραλαβή τους, μπορούν να τα παραλάβουν μαζί με τα τυριά.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα: 27210 95844 & 27213 61863.