Δικαίωση για κατοίκους Κάτω Βέργας


Με έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, το οποίο υπογράφεται από το δήμαρχο 
Μετά από έναν και πλέον χρόνο αγώνα, κινητοποιήσεων, έγγραφων διαμαρτυριών προς κάθε άμεσα εμπλεκόμενο, αλλά και ανακοινώσεων στον τοπικό Τύπο, έφτασε μάλλον η ώρα της δικαίωσης για κατοίκους της Κάτω Βέργας.
Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, μετά από εντολή του δημάρχου Παν. Νίκα και με δεδομένη την παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη, ζητείται από ιδιώτη μηχανικό η άρση επιχώσεων δημόσιου χώρου στη θέση «Ροβόλα».
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται, «σε συνέχεια σχετικού εγγράφου και επειδή μέχρι σήμερα δεν έχετε αποσύρει τις αυθαίρετες επιχώσεις στο τμήμα του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού Ευαγγελιστρίας με το παλιό μονοπάτι της Κάτω Βέργας της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας, σας καλούμε εντός προθεσμίας 15 ημερών να προχωρήσετε στην απομάκρυνση των προαναφερθεισών επιχώσεων και εις την επαναφορά του κοινόχρηστου χώρου κατά το δυνατόν στην πρότερη κατάσταση.
Σε περίπτωση μη ανταπόκρισής σας, ο Δήμος Καλαμάτας θα προχωρήσει δι’ ιδίων μέσων στην εκτέλεση της παραπάνω εργασίας και θα σας χρεώσει τις σχετικές δαπάνες.
Η εργασία θα γίνει υπό την επίβλεψη της πολιτικού μηχανικού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασιλικής Κυβέλου, την οποία θα πρέπει να ειδοποιήσετε εγκαίρως, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εργασίες».
Α.Π.