Διπλό στο Αιτωλικό και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την κορυφή η Καλαμάτα

Διπλό στο Αιτωλικό και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την κορυφή η Καλαμάτα

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Μίλτου Γκόφα στην ιστοσελίδα της Καλαμάτας, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ αναφερόταν στις δύσκολες συνθήκες τις οποίες θα αντιμετωπίσει η ομάδα στο σημερινό εκτός έδρας ματς με τον Άρη Αιτωλικού, αποτέλεσαν και μιας μορφής μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές, θέλοντας ξεκάθαρα να κτυπήσει καμπανάκι κινδύνου. Πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι η αναμέτρηση θα εξελιχθεί εύκολα για τη Μαύρη Θύελλα, μιας και ο αντίπαλος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως η αλήθεια μπορεί να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση και γι’ αυτό ο κ. Γκόφας έδωσε το συγκεκριμένο μήνυμα. Η ομάδα του Αιτωλικού  παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην προσπάθειά της να διατηρηθεί ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας, ενώ μέσα σ’ όλα τ’ άλλα πρέπει να αναφέρουμε τον  ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Μαύρη Θύελλα, διαθέτοντας το πλέον βαρύ όνομα στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Η απάντηση σ’ όλα αυτά ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλαμάτας, που στο αγωνιστικό κομμάτι δεν δείχνει διατεθειμένες να χαλάσει τη γνωστή και επιτυχημένη συνταγή. Με εξαίρεση την ενσωμάτωση του Παναγιώτη Τσιμικλή, που επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά την τιμωρία του, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι αυτοί τους οποίους εμπιστεύεται έντονα ο κ. Γκόφας. Και πως θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό, αφού τον έχουν δικαιώσει κατακτώντας συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Το ίδιο θέλει να πετύχει και σήμερα κόντρα στον Άρη Αιτωλικού η Καλαμάτα, ευελπιστώντας ότι θα υπάρξουν στραβοπατήματα των πρωτοπόρων, τα οποία θα εκμεταλλευτεί η Μαύρη Θύελλα, για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η Καλαμάτα που έφθασε χθες το βράδυ στο Αιτωλικό με είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή, θα ξεκινήσει το ματς με τους Ριγανά, Καντούτση, Κωνσταντόπουλο, Ι. Καλογερόπουλο, Τσόπελα, Τσιμικλή, Σκαρλάτο, Καλατζή, Καραχάλιο, Πούτση και Οντβόνγκ, ενώ θέση διεκδικεί ο νεαρός Ζαχαρόπουλος. Από κει και πέρα την αποστολή συμπληρώνουν οι  Τσιρίλο, Αθανασόπουλος, Βασιλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κολοβούρης, Κουντάνης, Ρήγας, Σοφός.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίκος Τριανταφυλλάκης, Βαγγέλης Μπελεβέτης, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος και οι Αντώνης Καλογερόπουλος, Φάνης Κάνιστρας, Γιώργος Μπλέτσας, Βασίλης Κακαλής, Δημήτρης Κουρούπης και Σπύρος Οδεμισιώτης.

Του Νίκου Μπαλόπουλου