Ευχαριστίες προς το δήμαρχο από το Φιλοζωικό Όμιλο


Ευχαριστίες απευθύνει ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας προς το δήμαρχο Καλαμάτας με την ευκαιρία λήξης της μεταξύ τους προγραμματικής σύμβασης με αντικείμενο τη διαχείριση αδέσποτων ζώων, κάνοντας λόγο για «την αποτελεσματική συμβολή σας, προκειμένου το αντικείμενο της σύμβασης να υλοποιηθεί με επιτυχία».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Καλαμάτας θα προχωρήσει στη σύνταξη και έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο νέας προγραμματικής σύμβασης με το Φιλοζωικό για τη διαχείριση των αδέσποτων. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμου και Φιλοζωικού παραχωρήθηκε από το Δήμο, βάσει απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ένας ξύλινος οικίσκος στη συμβολή των οδών Νέδοντος και Μακεδονίας, για τη στέγαση των γραφείων του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας.
Στην επιστολή προς το δήμαρχο, που υπογράφει ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Δ. Κούμανης, αναφέρεται, επίσης, πως «η επιτυχής υλοποίηση του αντικειμένου της σύμβασης αποδεικνύει ότι με συνεργασία και αλληλοκατανόηση των αδυναμιών και δυνατοτήτων της κάθε δομής μπορούμε να έχουμε πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα.
Οι εθελοντές είναι υπεύθυνοι πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από την Πολιτεία. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι εθελοντές του συλλόγου μας συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια αντιμετώπισης του λυπηρού φαινομένου αύξησης των αδέσποτων ζώων στην πόλη».