Ιδανικό φινάλε για τα κορίτσια του Ακρίτα το 2013 με νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας!

Ιδανικό φινάλε για τα κορίτσια του Ακρίτα το 2013 με νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας!

Ανοδικά συνέχισε ο Ακρίτας Καλαμάτας χθες το βράδυ, κερδίζοντας στο Κλειστό της Παραλίας τον ισχυρό και 3ο μέχρι πρότινος στο 2ο Όμιλο της Α2 βόλεϊ των γυναικών, Απόλλωνα Πάτρας. Το 3-2 αποτελεί ιδανικό κλείσιμο για το 2013 και συνδυάστηκε από σπουδαία εμφάνιση για τα κορίτσια της Μαίρης Τσιριμπή και του Κώστα Κουτράκη. Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό με την τοπική μας ομάδα να κάνει το 2-0 με 25-21 στα δύο πρώτα σετ. Το συγκρότημα της Αχαΐας απέδειξε ότι βρίσκεται δίκαια ανάμεσα στις κορυφαίες κάνοντας την …αντεπίθεση και ισοφαρίζοντας σε 2-2 με 23-25 και 20-25 στα επόμενα σετ.
Όλα έμελλε να κριθούν στο τάι μπρέικ, όπου υπερίσχυσε η «ψυχή» των παικτριών του Ακρίτα, που κατάφεραν μάλιστα να ανατρέψουν διαφορά τεσσάρων πόντων και να πάρουν μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη με 17-15 πόντους στο 5ο και τελευταίο σετ!
Ο Ακρίτας ξεκίνησε στην αρχική 6άδα με τις Χάσκου, Σκλήρη, Ραμούνδου, Βυθούλκα, Πανταζοπούλου, Κωνσταντοπούλου, αγωνίστηκαν εναλλάξ και οι δύο λίμπερο, Αρτεμίου και Σαμπάτη, έπαιξαν ακόμη οι Καρακύκλα, Αθανασοπούλου, ενώ στον πάγκο κάθισαν Σπηλιωτοπούλου και Αλεξανδροπούλου.