Καλαμάτα: Δεύτερη αποχώρηση με Αντώνη Καλογερόπουλο

Καλαμάτα: Δεύτερη αποχώρηση με Αντώνη Καλογερόπουλο

Η αποχώρηση του Φάνη Κάνιστρα από την ομάδα της Καλαμάτας, φαίνεται πως άνοιξε για τα καλά το δρόμο του… αποχαιρετισμού σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν λεπτά συμμετοχής στις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μαύρης Θύελλας.
Έτσι, μετά τον 22χρονο επιθετικό, σειρά χθες πήρε ο Αντώνης Καλογερόπουλος. Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, μολονότι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα του Μεσσηνιακού με βλέψεις 11άδας, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίλτου Γκόφα, που τον είχε συνήθως εκτός αποστολής.
Έτσι, ύστερα από συζητήσεις με τη διοίκηση της Καλαμάτας, αποφασίστηκε να λύσει τη συνεργασία και να ψάξει για νέα ποδοσφαιρική στέγη, εφ’ όσον βεβαίως το επιτρέψουν οι συνθήκες και η πιθανή αλλαγή της διάταξης των μεταγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
Και βεβαίως θα υπάρξει συνέχεια με παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Αιγιώτη τεχνικό, ο οποίος έχει φανερώσει προς διάφορες κατευθύνσεις ποιοι είναι αυτοί.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν συζητήσεις των συγκεκριμένων παικτών με τη διοίκηση, για να κλείνουν τα μέτωπα και να ξεκαθαρίσει πλήρως το έμψυχο δυναμικό, με τις ανάγκες που θα υπάρξουν την προσεχή μεταγραφική περίοδο.
Είναι βέβαιο ότι θα φύγουν τουλάχιστον δύο παίκτες ακόμη, ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η συνέχιση της συνεργασίας της Καλαμάτας με τους Οντβόνγκ, Τσιρίλο, για τους οποίους κυκλοφορεί έντονα η φημολογία της αποχώρησής τους το επόμενο χρονικό διάστημα.
 Πάντως, τόσο ο κ. Γκόφας, όσο και οι διοικούντες έχουν ξεκινήσει από την πλευρά τους τις διεργασίες ενίσχυσης και ο στόχος επικεντρώνεται στην εύρεση ενός μέσου με δημιουργικές αρετές κι ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά.
 
Ανησυχία εν όψει τελικού για τρεις
Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε χθες το απόγευμα η προετοιμασία της Καλαμάτας για τον τελικό Κυπέλλου του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αχαΐας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Παναχαϊκής.
Η προπόνηση είχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ατομικής τεχνικής, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδια σε μικρό χώρο, σουτ και στημένες φάσεις.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Οντβόνγκ και Καλατζής – ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και ο δεύτερος γιατί είναι επιβαρημένος από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες – και η σημερινή ημέρα θα κρίνει εν πολλοίς το βαθμό ετοιμότητάς τους. Υπάρχει πάντως η αισιοδοξία ότι θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του κ. Γκόφα.
Αντιθέτως, είναι δεδομένη η απουσία του τραυματία Τριανταφυλλάκη, όπως επίσης και του Γιάννη Καλογερόπουλου που χτύπησε στο ματς του Άργους, ενώ λίγες πιθανότητες έχει ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο.
Το ευχάριστο είναι ότι ο Βαγγέλης Μπελεβέντης μπήκε πλέον στους κανονικούς ρυθμούς και θα είναι από εδώ κι εμπρός, στη διάθεση του προπονητή του, κάτι που ισχύει και για τον Κώστα Ηλιόπουλο.
 
Σφυρίζει ο Σταθόπουλος
Ο διαιτητής Σπύρος Σταθόπουλος, του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής, ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ματς κυπέλλου, με τον Ατρόμητο Αχαΐας. Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Κώστας Οικονόμου και Γιώργος Μάντης, επίσης από το Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Του Νίκου Μπαλόπουλου