Μήνυμα τίτλου και… Κυπέλλου από Καλαντζή

Μήνυμα τίτλου και… Κυπέλλου από Καλαντζή

ΧΩΡΙΣ Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
Μήνυμα διάκρισης στο θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και τίτλου, που είναι άλλωστε και ο μεγάλος στόχος της Καλαμάτας, έστειλε προς κάθε κατεύθυνση ο 30χρονος φορ της Μαύρης Θύελλας, Χρήστος Καλαντζής, μέσα από δηλώσεις του σε Αχαϊκά Μέσα Ενημέρωσης, λίγες ώρες πριν τον κυριακάτικο τελικό Κυπέλλου του 4ου ομίλου με τον Ατρόμητο Αχαΐας…
«Πραγματικά στο πρώτο ματς ο Ατρόμητος δεν άξιζε να χάσει. Ήταν καλύτερος από εμάς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Είναι από τις λίγες ομάδες που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Πιστεύω ότι δεν τον έχουν πάει τα αποτελέσματα και η βαθμολογική του θέση είναι πλασματική. «Είμαστε όμως σε πολύ καλή κατάσταση και ερχόμαστε στην Πάτρα για να πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Καλαντζής, που στάθηκε στη συνέχεια στην προσπάθεια της Καλαμάτας για επιστροφή στη Β΄ Εθνική…   «Εδώ που έχουμε φτάσει τα θέλουμε όλα. Βλέπω και ο κόσμος ότι το θέλει πολύ. Για το πρωτάθλημα, παρότι είμαστε έξι βαθμούς πίσω, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούμε στην κορυφή και να πάρουμε την άνοδο», επισήμανε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Καλαμάτας, που αναμένεται να επιστρέψει στη διάθεση του Μίλτου Γκόφα, έχοντας ξεπεράσει τις στομαχικές διαταραχές που τον κράτησαν εκτός από το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο  Άργος.
Ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας, που δε θα έχει στη διάθεσή του σ’ αυτό το ματς τους Γιάννη Καλογερόπουλο και Αντώνη Κωνσταντόπουλο, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν – ο δεύτερος έκανε υπέρηχο, όμως δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και θα συνεχίσει τη θεραπεία του – όπως επίσης και τον Νίκο Τριανταφυλλάκη, μπορεί να  υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Μπελεβέτη, μιας και ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος έχει ενσωματωθεί σε κανονικούς ρυθμούς.
Στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο στάδιο δεν έδειξε πολλά για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα, ωστόσο δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, μιας και η νίκη και η πρόκριση στους 6 του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Καλαμάτα.