«Μαύρη Θύελλα» ισοπέδωσε, στο πέρασμά της, τον Παναργειακό στο Άργος (βίντεο & φωτογραφίες)

«Μαύρη Θύελλα» ισοπέδωσε, στο πέρασμά της, τον Παναργειακό στο Άργος (βίντεο & φωτογραφίες)

Με τον πιο εμφατικό τρόπο πέρασε η Καλαμάτα από το Άργος στο μεγάλο Πελοποννησιακό ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ ‘ Εθνικής αφού κατατρόπωσε τον τοπικό Παναργειακό με 1-4 . Η Καλαμάτα με αυτή της τη νίκη πλησιάζει κι άλλο την κορυφή  ,ενώ με το θρίαμβο της έναντι του πρωτοπόρου μέχρι σήμερα Παναργειακού ,δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ποιος είναι το αφεντικό στη κατηγορία.
 
Η τοπική μας ομάδα ξεκίνησε τη σημερινή αναμέτρηση έχοντας να αντιμετωπίσει το σοκ της ξαφνικής αδιαθεσίας του Χρήστου Καλαντζή. Η αναμέτρηση ξεκίνησε νωθρά και από τις 2 ομάδες με λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις εστίες. Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου , είχαμε το ξέσπασμα του Θοδωρή Πούτσι , που με 2 γκολ στο 33ο λεπτό και στο 37ο έστειλε την τοπική μας ομάδα στη ανάπαυλα του πρώτου μέρους να προηγείται με 0-2 παγώνοντας την εξέδρα των γηπεδούχων. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μετά από εκτέλεση κόρνερ ευτύχησαν να μειώσουν στο 50ο λεπτό με τον Αγγελόπουλο … Πριν προλάβουν όμως να χαρούν ο νεοεισελθέντας Βασίλης Αθανασόπουλος (είχε περάσει ως αλλαγή 3 λεπτά πριν) με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-3 και αποκατάστησε την τάξη …Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Μίλτου Γκόφα αμύνθηκαν αποτελεσματικά και στο 72ο λεπτό σε μια αντεπίθεση με τον Τσιμικλή σημείωσαν το 1-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην τεράστια εκτός έδρας νίκη .
 
Με αυτή της τη νίκη η Καλαμάτα ξαναπαίρνει και πάλι τον τίτλο του φαβορί της κατηγορίας , κάτι που άφησε μόνη της , με το τραγικό ξεκίνημα της και τις 2 ήττες μέσα στην Καλαμάτα από αντιπάλους υποδεέστερους. Βέβαια το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο και τώρα είναι που όλοι πρέπει να καταβάλουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια …
 
Ειδική μνεία αξίζει να γίνει και το «Λαό» της Καλαμάτας που παρά τις «πίκρες» στο ξεκίνημα δεν άφησε ποτέ μόνη τη Μαύρη Θύελλα και αυτή τη στιγμή οι 500 και πλέον οπαδοί της έχουν στήσει το δικό τους πάρτι στις εξέδρες του Άργους …
 
Αναλυτικό ρεπορτάζ καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο φύλλο της Τρίτης στο «Θάρρος» 

Φωτογραφίες – Πηγή : ArgolidaPortal.gr ,Eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος

πηγή βίντεο: panargolikos.gr


Τελικό στο Άργος …Παναργειακό Καλαμάτα 1-4 …τεράστια νίκη για τη Μαύρη Θύελλα

Γκοοοοοολ στο 70ο λεπτο με τον Τσιμικλή και 1-4 για τη Μαύρη Θύελλα !!!!!!! 

Στο 70ο λεπτό πλέον η αναμέτρηση στο Άργος , πάντα στο 1-3 η αναμέτρηση υπέρ της Καλαμάτας… Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να πιέσουν την άμυνα της Καλαμάτα η οποία όμως αμύνεται αποτελεσματικά και είναι πάντα επικύνδινη στις αντιπιθέσεις

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλ στο 55ο λεπτό με τον νεοεισλεθών Βασίλη Αθανασόπουλο και 1-3 για τη Μαύρη Θύελλα

Αλλαγή στο 50ο λεπτό για την Καλαμάτα , ο Βασίλης Αθανασόπουλος περνά στη θέση του Κωνσταντόπουλου – Το γκολ των γηπεδούχων το σημείωσε ο Αγγελόπουλος

Με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκοράρουν και μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι …1-2 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Άργος 

Μικροένταση στο ημίχρονο μεταξύ των οπαδών των 2 ομάδων καθώς κάποιοι νεαροί οπαδοί των γηπεδούχων βρίσκονται σε χωράφια πίσω από τις κερκίδες και πετούν πέτρες στους Καλαματιανούς οπαδούς. 

Ημίχρονο στο Άργος με τη Μαύρη Θύελλα να πραγματοποιεί ένα καταπληκτικό τελευταίο 10λεπτο στο πρώτο μέρος και να προηγείται με 0-2 στο μεγάλο Πελοποννησιακό ντέρμπι 

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλέκου Καραχάλιου ο Θοδωρής Πούτσι με καρφωτή κεφαλία έκανε το 0-2 δίνοντας πολύ σημαντικό προβάδισμα στη Μαύρη Θύελλα 

Γκοοοοοολ 0-2 με κεφαλιά του Πούτσι στο 35ο λεπτό 

Ο Χρήστος Καλαντζής βρίσκεται στο πάγκο,   καθώς αντιμετωπίζει στομαχικές διαταραχές ενώ με τη θέληση του ίδιου μπήκε στην αποστολή για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα σε αυτή την τόσο σημαντική αναμέτρηση . 

Σε μια αντεπίθεση ο Πούτσι μπήκε με δύναμη στην εστία των γηπεδούχων και με πλασέ νίκησε το Μένιο κάνοντας το 0-1 για τη Μαύρη Θύελλα

Γκοοολ για τη Μαύρη Θύελλα με τον Πούτσι στο 33ο λεπτό !!! 

το 20ο λεπτό η αναμέτρηση χωρίς κάτι το σημαντικό από τις δυο ομάδες

Την αναμέτρηση την παρακολουθούν 1.500 άτομα εκ των οποίων , οι 500 περίπου είναι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας.Μικροένταση υπήρξε λίγο πριν της έναρξη του αγώνα

Ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά στο Άργος το μεγάλο πελοποννησιακό ντέρμπι για τον 6ο όμιλο της Football League 2 ανάμεσα στον Παναργειακό και την Καλαμάτα.

Ο Μίλτος Γκόφας …έκανε την έκπληξη και έχει αφήσει τον Χρήστο Καλαντζή στο πάγο στην έναρξη της αναμέτρησης(δεν γνωρίζουμε μήπως υπάρχει κάποιος λόγος τραυματισμού)

Παναργειακός(Γιάννης Δουβίκας): Μένιος, Καλιαμούτος, Καπλατζής, Ταμπάκης, Φίλης, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρίδης, Καραγκούνης, Σιώκος.

Καλαμάτα(Μίλτος Γκόφας): Ριγανάς, Τσόπελας, Γ. Καλογερόπουλος, Καντούτση, Κωνσταντόπουλος,Τσιμικλής, Ζαχαρόπουλος, Σκαρλάτος, Πούτσι, Οντσβόνγκ, Καραχάλιος 


ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ… ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει η Μαύρη Θύελλα, μολονότι απέναντί της βρίσκει σήμερα το μεσημέρι την εκ των πρωτοπόρων του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ομάδα του Παναργειακού, σ’ ένα ματς που κρίνεται κομβικής σημασίας και είναι βέβαιο πως θα καθορίσει σε μεγάλο ποσοστό την επόμενη ημέρα της Καλαμάτας.
Το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα ταξιδεύει σήμερα στο Άργος, με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη αλλά και χωρίς προβλήματα τραυματισμών να έχουν προκύψει τα τελευταία 24ωρα (δεν υπολογίζονται μονάχα οι τραυματίες εδώ και καιρό Τριανταφυλλάκης, Μπελεβέτης, Κωνσταντακόπουλος).
Οι προϋποθέσεις φαντάζουν ιδανικές για την Καλαμάτα, που δείχνει χρόνο με το χρόνο να βελτιώνεται, δείχνοντας ικανή να πετύχει το στόχο της ανόδου. Αυτός όμως περνά από το γήπεδο του Άργους, καθώς ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα φέρνει την ομάδα αρκετά πίσω από την κορυφή. Πάντως ο κ. Γκόφας έδειξε στις πρόσφατες δηλώσεις του αρκετά αισιόδοξος, έχοντας ως οδηγό την ανοδική πορεία των παικτών του, που πριν από λίγους μήνες είχαν περάσει με σχετική ευκολία από το Άργος στο φιλικό προετοιμασίας με τους πράσινους. Ο Αιγιώτης τεχνικός θα στηριχθεί σε μεγάλο ποσοστό στον κορμό τον οποίο εμπιστεύεται όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή στους Ρηγανά, Καντούτση, Σκαρλάτο, Ι. Καλογερόπουλο, Τσόπελα, Τσιμικλή, Ζαχαρόπουλο, Πούτση, Καλατζή, Καραχάλιο και Οντβόνγκ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, όμως δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές από τον κ. Γκόφα, που συμπεριέλαβε ακόμη στην αποστολή τους Κολοβούρη, Τσιρίλο, Αθανασόοπουλο, Γεωργακόπουλο, Κωνταντόπουλο, Ρήγα, Σοφό, Ηλιόπουλο και Βασιλόπουλο. Αντιθέτως αποκλείστηκαν οι τρεις τραυματίες που προαναφέραμε, καθώς επίσης και οι Κάνιστρας, Α. Καλογερόπουλος, Κουντάνης, Κακαλής, Κουρούπης, Μπλέτσας, Οδεμισιώτης.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε βιντεοθεραπεία διάρκειας μίας περίπου ώρας, με αγώνες του Παναργειακού, και η αποστολή θ’ αναχωρήσει σήμερα στις 9.45 με προορισμό το  Άργος.
 
Εκστρατεία ετοιμάζουν οι φίλοι της Μαύρης Θύελλας
Στο πλευρό της η ομάδα της Καλαμάτας θα έχει πλην της διοίκησης που αναμένεται σύσσωμη στο Άργος, πάρα πολλούς φιλάθλους. Οργανωμένοι και μη ετοιμάζουν τη μεγαλύτερη φετινή εκδρομή, δείχνοντας έτοιμοι ν’ αποτελέσουν τον έξτρα σύμμαχο που χρειάζεται η Θύελλα σε μία αρκετά σκληρή έδρα, η οποία στο παρελθόν έχει αποδειχθεί αφιλόξενη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
 
Ανακοίνωση φιλοξενίας από τη διοίκηση του Παναργειακού
Η διοίκηση του Παναργειακού από την πλευρά της εξέδωσε χθες ανακοίνωση, τονίζοντας πως είναι έτοιμοι να φιλοξενήσει όλους τους φίλους της Καλαμάτας και πως εξακολουθούν να υπάρχουν εισιτήρια για το ματς… «Η διοίκηση του Παναργειακού θα φιλοξενήσει όπως άλλωστε οφείλει όλους τους φιλάθλους της Καλαμάτας. Το Άργος είναι φιλόξενο, ευχή μας είναι να γεμίσει το γήπεδο, εισιτήρια υπάρχουν για όλους.
Η ιστορία των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Ευχόμαστε όλοι να σταθούν αντάξιοι αυτής της ιστορίας, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».
 

http://youtu.be/U7sXRRcyJO0