Μεταγραφική «βόμβα» :Πήρε τον Πάντο Τζανετάκο!

Μεταγραφική «βόμβα» :Πήρε τον Πάντο Τζανετάκο!

Μεταγραφική «βόμβα» χθες από τη διοίκηση της Ομόνοιας (σε πρόσφατο «ρεπορτάζ του «Θ» είχε γίνει αναφορά πως στις προθέσεις των παραγόντων της καλαματιανής ομάδας ήταν η έλευση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για τη χειμερινή περίοδο).
Συγκεκριμένα, όπως μας ανακοίνωσε ο πρόεδρος Γιάννης Μανωλόπουλος, αποκτήθηκε ο έμπειρος Καλαματιανός  μεσοεπιθετικός Πάντος Τζανετάκος, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο Αιγάλεω, ενώ στην πλούσια καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα της Αναγέννησης Παραλίας, της Δόξας Καλαμάτας, του Απόλλωνα Καλαμάτας, του Μεσσηνιακού, του Παμίσου, της Καλαμάτας, του Εθνικού Αστέρα και του Ιωνικού. Ο Τζανετάκος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ομόνοιας. Στην καλαματιανή ομάδα έχει διατελέσει πρόεδρος (είναι και από τα ιδρυτικά μέλη, ενώ ο πατέρας του Θεόδωρος συμμετέχει και στο νυν Δ.Σ.), ενώ σ’ αυτήν αγωνίστηκε και ο αδελφός του Δημήτρης. Οι δεσμοί του με την Ομόνοια είναι ισχυροί, ενώ πρέπει ν’ αναφέρουμε πως στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν έκανε προσφορά αθλητικού υλικού. Η προσθήκη του ενισχύει σημαντικά την Ομόνοια.
Όπως δε πληροφορηθήκαμε, θα βρίσκεται πιθανότατα το Σάββατο στην Καλαμάτα, όπου θα παρακολουθήσει τον κρίσιμο αγώνα με τον ΑΟ Διαβολιτσίου.
Παράλληλα, από τη διοίκηση της Ομόνοιας εξετάζονται σοβαρά δύο ακόμη περιπτώσεις (πρόκειται για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές).
Όσον αφορά τώρα στην προετοιμασία για το ματς με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, συνεχίζεται με προπονήσεις στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» (για χθες είχε προγραμματιστεί φιλικό τεστ με το Νέο Άρι). Ο τεχνικός Σωτήρης Μπουραντώνης και ο συνεργάτης του Βασίλης Παναγιωτόπουλος έχουν επισημάνει στους ποδοσφαιριστές τη σημασία του ματς.
Ερωτηματικό δε, αποτελεί ο έμπειρος μέσος Παναγιώτης Σταματόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.