Με …βιντεοθεραπεία ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Καλαμάτας για το ντέρμπι στο Άργος

Με …βιντεοθεραπεία ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Καλαμάτας για το ντέρμπι στο Άργος


Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό χθες το απόγευμα η προετοιμασία της Καλαμάτας για την κομβική αυριανή αναμέτρηση στο Άργος, με τον εκ των πρωτοπόρων του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, Παναργειακό. Όσο δύσκολη κι αν είναι εξ ορισμού η αποστολή της Μαύρης Θύελλας, στο μυαλό όλων στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» είναι η νίκη, που μεταφράζεται σε …6ποντο, καθώς θα επιτρέψει στην τοπική μας ομάδα να «ροκανίσει» τη διαφορά προς την κορυφή και τον συγκεκριμένο «ανταγωνιστή». 
Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών αναμένεται να βρίσκονται πολυάριθμοι φίλαθλοι της Καλαμάτας που θα βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο την προσπάθεια για νίκη.
Στις 11.30 σήμερα το πρωί θα γίνει στο Στάδιο χαλάρωμα, ενώ θ’ ακολουθήσει βιντεοθεραπεία, με επισημάνσεις στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, με τον προπονητή, Μίλτο Γκόφα ν’ ανακοινώνει και την αποστολή που θ’ αναχωρήσει αυθημερόν για την Αργολίδα.
Εκτός πλάνων βρίσκεται ο νεαρός τερματοφύλακας Κωνσταντακόπουλος και οι τραυματίες Μπελεβέντης και Τριανταφυλλάκης.
 
Δηλώσεις Μ. Γκόφα, Μπ. Οντσβόνγκ
 
Για την αναμέτρηση της Κυριακή με τον Παναργειακό μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλαμάτας, ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο επιθετικός Μπόρις Οντβόνγκ.
 
Ο κ. Γκόφας σημείωσε: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα αυτό με τον Παναργειακό. Πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα κάνουμε το καθήκον μας, να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».
Ο Μπόρις Οντβόνγκ δήλωσε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο αυτό το παιχνίδι. Είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία. θα πάμε για τη νίκη ώστε να πλησιάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας».