Οδυνηρή ήττα 1-3 της Καλαμάτας ’80 από τα Γιάννενα (φωτογραφίες)

Οδυνηρή ήττα 1-3 της Καλαμάτας ’80 από τα Γιάννενα (φωτογραφίες)

Το άγχος το έχει το φαβορί συνηθίζουμε να λέμε και αυτό φαίνεται πως ίσχυσε χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας, απ’ όπου το νεανικό συγκρότημα του ΑΓΣ Ιωαννίνων πέρασε με …άγνοια κινδύνου, κερδίζοντας 1-3 την Καλαμάτα ’80 και δίνοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των επτά νικών που είχε να επιδείξει έως τώρα η τοπική μας ομάδα.

Οι Ηπειρώτες με τη νεανική και ενθουσιώδη ομάδα τους μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και δεν συγχώρεσαν την κακή εμφάνιση των παικτών του ΑΟΚ ’80, οι οποίοι αντέδρασαν στο 2ο σετ, το οποίο όμως δεν κατόρθωσαν να πάρουν αν και έφτασαν σε ματς μπολ. Μείωσαν παρ΄όλα αυτά σε 1-2, όμως ο ΑΓΣ Ιωαννίνων είχε πιστέψει στο αποτέλεσμα και το πήρε!

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 400 άτομα τα οποία χειροκρότησαν στο τέλος τους παίκτες της Καλαματιανής ομάδας παρά την ήττα τους, καθώς και τους νικητές των Ιωαννίνων αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα τους στον αγώνα.
Τα σετ έχουν ειδικότερα ως εξής: 21-25, 26-28, 25-21, 19-25.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης-Αντώνης Κάτσος): Μπλάουελ, Αποστολόπουλος, Γιατράκος, Κακαλέτρης, Μανιατέας, Βραχνάς (αρχική 6άδα), Δημητρακόπουλος λ., Μπουσούνης, Περπινάκης, Σπάλλας, Εξαρχέας, Μάνα.