Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες μπροστά στο Αεροδρόμιο (φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες  μπροστά στο Αεροδρόμιο (φωτογραφίες)

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι  τραυματίες είναι δυο αφέλφια 55 και 61 ετών και μια γυναίκα 54 ετών που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο χαντάκι και είχε κατεύθυνση προς τη Μεσσήνη. Η  γυναίκα είναι διασωληνωμένη και ίσως χρειαστεί να διακομισθεί στην Τρίπολη ενώ και ο ένας άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Ο τρίτος τραυματίας έχει πιο ελαφριά τραύματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου . 

Η νεαρή οδηγός του άλλου αυτοκινήτου βρίσκεται επίσης στο Νοσοκομείο προληπτικά όπως και μια ακόμα γυναίκα από το αυτοκίνητο που βρέθηκε στο χαντάκι.


Νεότερη ενημέρωση 08:40

Τρια άτομα έχουν διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας εκ των οποίον το ένα σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Οι 2 ήταν επιβάτες στο αυτοκίνητο που βρέθηκε στο χαντάκι και το 3ο άτομο η οδηγός του αυτοκινήτου που βρέθηκε στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο αυτή τη στιγμή συνεργεία οδική βοήθειας παίρνουν τα αυτοκίνητα για να ανοίξει ο δρόμος στον οποίο έχουν σχηματισθεί τεράστιες ουρές


Σοβαρό τροχαίο συνέβη λίγα  πριν τις 8 το πρωί στο δρόμο Ασπροχώματος – Μεσσήνης στο ύψος του Αεροδρομίου.
Στη μέση του δρόμου είναι το ένα αυτοκίνητο, ενώ το άλλο έχει πέσει σε παρακείμενο χαντάκι.
Στο πρώτο η οδηγός μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο ενώ στο δεύτερο άνδρες της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη να απεγκλωβίσουν τον οδηγό αφού το αυτοκίνητο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.