Τα Γιάννενα υποδέχεται σήμερα η Καλαμάτα ’80, διεκδικώντας την 7η νίκη της

Τα Γιάννενα υποδέχεται σήμερα η Καλαμάτα ’80, διεκδικώντας την 7η νίκη της

Το νικηφόρο σερί της θα επιδιώξει να συνεχίσει σήμερα η Καλαμάτα ’80, υποδεχόμενη στο Κλειστό της Παραλίας τον ΑΓΣ Ιωαννίνων. Οι Ηπειρώτες διαθέτουν ένα νεανικό και ενθουσιώδες σύνολο και βρίσκονται στην 7η θέση του 2ου Ομίλου, με 2 νίκες και 4 ήττες σε 6 αγώνες. Ο ΑΟΚ ’80 κάνει πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας 6 νίκες σε 7 αγώνες και φιγουράροντας στην κορυφή, μαζί με το Κολλέγιο Αθηνών που έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Είναι φανερό ότι μοναδικός στόχος για την τοπική μας ομάδα είναι η νίκη, αποτέλεσμα που απολύτως εφικτό, αφού οι παίκτες δείχνουν να έχουν “δέσει” μεταξύ τους, κάνουν καλούς αγώνες και αρκεί να είναι για μια ακόμη φορά σοβαροί και αποφασιστικοί για να πετύχουν το στόχο τους.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή, Παναγιώτη Ντάκουρη και με ώθηση από τον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει πολύ από τη δική του πλευρά την καλή αυτή προσπάθεια ο ΑΟΚ ’80 μπορεί να πανηγυρίσει απόψε την 7η νίκη του.

Το σημερινό πρόγραμμα
 19.00     ΣΠΑ Καρδίτσας            –    ΑΟΝΣ Μίλων                    
 18.00     ΑΣ Αίας Μαλεσίνας       –    ΑΟ Παλλήνη                    
 18.00     ΑΣΠ Ερμής Ηγ/τσας     –    ΑΣΠ Ερμής                      
 20.00     ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών  –    ΑΚ Ζωγράφου                  
 18.30     AO Καλαμάτα 80          –    ΑΓΣ Ιωαννίνων               
 
Την προσεχή Τετάρτη το κύπελλο στην Αμαλιάδα
 
Εκτός από τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Καλαμάτα ’80 συμμετέχει και στο Κύπελλο Ελλάδος. Η τοπική μας ομάδα θα ξεκινήσει τη συμμετοχή της από τη Β’ φάση, την προσεχή Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα θα βρεθεί στις 7 μ.μ. στην Αμαλιάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Κόροιβο, ομάδα Α’ κατηγορίας της ΕΣΠΕΠ, σε αγώνα νοκ άουτ. Τον αγώνα θα «σφυρίξουν» οι Γκόλφης-Λεβέντης.