Τον κόσμο στο πλευρό της θέλει η Καλαμάτα ‘ 80 απέναντι στα Γιάννενα

Τον κόσμο στο πλευρό της θέλει η Καλαμάτα ‘ 80 απέναντι στα Γιάννενα

ΜΕ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013
 
Πραγματοποιώντας μέχρι σήμερα μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων η ομάδα βολεϊ της Καλαμάτα 80 έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της για την Α2 Εθνική κατηγορία, δικαιώνοντας πλήρως διοίκηση, τεχνικό τιμ και αθλητές. Το Καλαματιανό σωματείο νικώντας το προηγούμενο Σαββάτο εκτός έδρας την ομάδα του Μίλωνα στην Αθήνα κατάφερε να διευρύνει το σερί των νικών του, φθάνοντας στις 5 ανάμεσα στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει και συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς. Η μόνη της ήττα μέχρι σήμερα ήρθε εκτός έδρας από την πολύ ισχυρή ομάδα του Κολεγίου Αθηνών για ν’ ακολουθήσουν συνεχή νικηφόρα ματς και πολύ καλές εμφανίσεις.
Αύριο το απόγευμα στις 18:30 οι Λύκοι  υποδέχονται τη νεανική και φιλόδοξη ομάδα των Ιωαννίνων στον τελευταίο επίσημο εντός έδρας αγώνα της για το 2013. Η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και αποτελεί ένα σύνολο με μέλλον που βασίζεται σε ένα μείγμα νέων και παλιών παικτών, οι οποίοι σε κάθε αγώνα αγωνίζονται με πάθος για το αποτέλεσμα και δεν χαρίζονται σε καμία ομάδα.
Οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις της Καλαμάτα 80 και τα αποτελέσματα βοηθούν στην δημιουργία ιδανικού κλίματος στις προπονήσεις της ομάδας, στις οποίες οι παίκτες και οι προπονητές προσπαθούν να βελτιώσουν τις αδυναμίες και να ενισχύσουν τα δυνατά  σημεία προκειμένου η ομάδα να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική. Τα προβλήματα τραυματισμών ξεπερνιούνται σιγά σιγά, με αποτέλεσμα το σύνολο των παικτών να είναι διαθέσιμοι για να χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή τους Παναγιώτη Ντάκουρη.
Στόχος της ομάδας για τον αυριανό αγώνα είναι η πραγματοποίηση μιας ακόμα καλής εμφάνιση, η οποία θα ικανοποιήσει όλους τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο γήπεδο και θα την ενισχύσουν, καθώς επίσης και η συμπλήρωση αγωνιστικών εμπειριών στην κατηγορία όπως, σίγουρα, και η κατάκτηση των βαθμών.
Οι αθλητές, η προπονητική ομάδα και η διοίκηση προσκαλούν όλους τους φιλάθλους της Καλαμάτας να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενισχύοντας τις προσπάθειες τους και βοηθώντας τους στο να επιτευχθεί η νίκη. Η μέχρι σήμερα παρουσία του κόσμου δίπλα στην ομάδα είναι εντυπωσιακή.  Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σίγουροι ότι ακόμα περισσότερος κόσμος μπορεί και πρέπει να συστρατευτεί και να βοηθήσει την συγκεκριμένη προσπάθεια, η οποία μέχρι τώρα έχει σπουδαία για τα αθλητικά δεδομένα της πόλης αποτελέσματα… «Πιστεύουμε ότι μπορούμε ακόμα περισσότερα χρειαζόμαστε όλους εσάς δίπλα μας να αγκαλιάσετε την προσπάθεια των αθλητών μας και να τους ενθαρρύνεται. Σας περιμένουμε δίπλα μας ΜΑΖΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Καλαμάτα 80 που θέτει στο επίκεντρο το αυριανό παιχνίδι με τα Γιάννενα.