Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στο Άργος

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στο Άργος

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στις τάξεις των Μεσσήνιων φιλάθλων είτε αυτοί προέρχονται από το νομό, είτε από άλλες περιοχές της χώρας, που δείχνουν αποφασισμένοι να μετατρέψουν το ΔΑΚ Άργους σε δημοτικό στάδιο Καλαμάτας. Οι δηλώσεις συμμετοχής στην εκδρομή που διοργανώνει την Κυριακή για το παιχνίδι της Μαύρης Θύελλας με τον Παναργειακό, στην Αργολίδα, το “Bulldogs Club” έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, φανερώνοντας μαζικότατη και πολυπρόσωπη συμμετοχή. Βεβαίως πολλοί θα μεταβούν στην Αργολίδα από την Αττική, και αρκετοί θα είναι αυτοί που θα ταξιδέψουν με τα αυτοκίνητά τους.
Φαίνεται λοιπόν ότι η ομάδα της Καλαμάτας θα έχει πιο έντονα από κάθε άλλο παιχνίδι της χρονιάς τον κόσμο της σε εντός έδρας περιπέτεια και αυτό αν μη τι άλλο μπορεί να παίξει το ρόλο του σε μία εξαιρετικά αφιλόξενη έδρα. Ο Παναργειακός διαθέτει από τις πιο σκληρές έδρες του ομίλου και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο λέμε ότι η παρουσία των φίλων της Θύελλας θα είναι υποστηρικτική απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Βεβαίως χρειάζεται να στηρίξουν την ομάδα, αλλά θα πρέπει να το κάνουν σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια, μακριά από εστίες έντασης.
 
Χωρίς προβλήματα και με Γεωργόπουλο παρόντα
Από κει και πέρα και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η Καλαμάτα συνέχισε την προετοιμασία της με προπόνηση και χθες στο γήπεδο της Σπερχογείας, ωστόσο σήμερα επιστρέφει στο Δημοτικό Στάδιο. Ο κ. Γκόφας δούλεψε πολύ χθες πάνω στην τακτική, καθώς επίσης και σε τελειώματα φάσεων αλλά και σουτ. Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουν προκύψει προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες, μαζί και ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος που είναι απόλυτα έτοιμος, θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους. Δεν υπολογίζονται ως γνωστόν οι τραυματίες εδώ και καιρό Τριανταφυλλάκης, Μπελεβέτης, Κωνσταντακόπουλος, όμως όλοι οι υπόλοιποι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.
Αξίζει  ν’ αναφέρουμε ότι τη χθεσινή προπόνηση παρακολούθησε και ο Καλαματιανός προπονητής της Εθνικής ομάδας νέων, και παλαίμαχος της Μαύρης Θύελλας, Βασίλης Γεωργόπουλος, που είχε στο τέλος σύντομη συζήτηση με τους Μϊλτο Γκόφα και Σωκράτη Κοψαχείλη.
 
 Του Νίκου Μπαλόπουλου