Έφυγε από τη Βέροια ο Γιάννης Σεντεμέντες, στον Πανηλειακό ο Άρης Γαλανόπουλος

Έφυγε από τη Βέροια ο Γιάννης Σεντεμέντες, στον Πανηλειακό ο Άρης Γαλανόπουλος

Ο ταλαντούχος Καλαματιανός αμυντικός, Γιάννης Σεντεμέντες, έζησε τη φετινή σεζόν το μεγάλο όνειρο της πρώτης του παρουσίας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, το οποίο έμελλε να λήξει αυτές τις μέρες πρόωρα με τη λύση της συνεργασίας με την Βέροια. Ωστόσο, έχοντας ουσιαστικές συμμετοχές, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, δυνατότητες που είδαν όλοι και ξεκάθαρη σκέψη είναι σίγουρο ότι σύντομα θα βρει την κατάλληλη νέα ποδοσφαιρική στέγη-εφαλτήριο για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σε δηλώσεις στο kerkidasport.gr ανέφερε τα εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την κατανόηση που έδειξε στο θέμα μου. Ήθελα να αγωνίζομαι και γι’ αυτό θα ψάξω να βρω την τύχη μου αλλού. Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν και όσους δεν με πίστεψαν.
Φεύγω σαν φίλος από τη Βέροια. Εύχομαι να έχει γρήγορη παραμονή στην Σούπερ Λιγκ γιατί είναι καλή ομάδα και έχει καλούς παίκτες».
Την αποχώρηση του Γιάννη Σεντεμέντε από τη Βέροια συνοδεύουν στο Facebook, δηλώσεις λατρείας από φίλους που έκανε στη Βέροια και οπαδούς της «Βασίλισσας του Βορρά», μαζί με ευχές για καλή συνέχεια, τις οποίες έχει από καρδιάς και από εμάς.
Τώρα για κάποιους που …ονειρεύονται το Γιάννη στη Μαύρη Θύελλα, σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει τα μέγιστα στο στόχο της ανόδου, ωστόσο η Γ’ Εθνική είναι πλέον πολύ μικρή γι’ αυτόν…
 

 
Στον Πανηλειακό ο Άρης Γαλανόπουλος
Η Γλυφάδα και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η κατάλληλη ποδοσφαιρική στέγη για τον πολύπειρο Καλαματιανό αμυντικό, Άρη Γαλανόπουλο, ο οποίος έχει κάνει προσφυγή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε πάντως να μείνει για καιρό εκτός δράσης, καθώς εντάχθηκε στο ρόστερ του Πανηλειακού και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.