Έχασε από το Άργος ο Ακρίτας και παίζει σήμερα (3 μ.μ.) για την 3η θέση

Έχασε από το Άργος ο Ακρίτας και παίζει σήμερα (3 μ.μ.) για την 3η θέση

Όνειρο ήταν και πάει (αυτή τη φορά) η πρόκριση στον τελικό του final 4 βόλεϊ Πελοποννήσου νεανίδων για τον Ακρίτα, καθώς ηττήθηκε χθες το βράδυ από τον έμπειρο ΓΣ Άργους στον ημιτελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Κλειστό της Παραλίας. Η τοπική μας ομάδα που προπονούν η Μαίρη Τσιριμπή και ο Κώστας Κουτράκης πλήρωσε κάποια κρίσιμα λάθη που δεν συγχωρούνται σε αγώνες τέτοιου επιπέδου, ανάμεσα σε ισοδύναμους αντιπάλους. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια των κοριτσιών είναι αξιέπαινη (χαρακτηριστικό ήταν το 1ο σετ το οποίο κέρδισαν 28-26) και σήμερα στις 3 μ.μ. θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι περισσότερο στα μέτρα τους, τη ΓΕ Ναυπλίου.
Αναλυτικά τα σετ στο χθεσινό ημιτελικό με το Άργος ήταν: 28-26, 21-25, 19-25, 19-25.
Διαιτητές: Κώστας Σαραβελάκης-Δοξαράς.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μαίρη Τσιριμπή-Κώστας Κουτράκης): Σκλήρη, Π. Γκομούλκα, Καρακύκλα, Κουκούτση, Σπηλιωτοπούλου, Σαμπάτη, Παυλέα, Κατσόγιαννη, Α. Κυβέλου, Μαρίνη, Βέλμαχου, Χρ. Μουστάκη.
ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ: Μπούκουρα, Μπιρλεντεάνου, Κατσίρη, Παναγιωτοπούλου, Πετσελή, Ιωάννου, Παπασπυροπούλου, Σιάμπλη, Χιόνη, Υψηλάντη, Καραμούτζου, Νικολίτζα.