Γκρίνια και προβληματισμός από τους οδηγούς για τα νέα φανάρια στην Κρήτης

Γκρίνια και προβληματισμός από τους οδηγούς για τα νέα φανάρια στην Κρήτης

Όπως ήταν φυσικό, δεν ξεκίνησαν και με τους καλύτερους οιωνούς τα κυκλοφοριακά μέτρα που ισχύουν πλέον στην οδό Κρήτης, στο τμήμα από την οδό Ψαρών έως την οδό Φαρών.
Η λειτουργία χθες το πρωί από το Δήμο Καλαμάτας, με τη συνεργασία της Τροχαίας, των φωτεινών σηματοδοτών στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Κρήτης δημιούργησε μικρά και μεγάλα προβλήματα, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των χρηστών του συγκεκριμένου τμήματος.
Εφεξής οι οδηγοί αυτοκινήτων θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
 
ΟΧΙ ΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗΣ
Η λειτουργία αυτών των φαναριών συνεπάγεται σημαντικές μεταβολές στην κίνηση των οχημάτων: πλέον, οι οδηγοί που κινούνται στην Κρήτης με κατεύθυνση τη Φαρών δε θα έχουν τη δυνατότητα να στρίψουν αριστερά στη Φιλελλήνων. Θα πρέπει να επιλέξουν κυκλική διαδρομή, μέσω των οδών Ψαρών, Αναλήψεως και Μιαούλη, ώστε αφού διασχίσουν την Κρήτης να εισέλθουν στη Φιλελλήνων.
 
ΟΧΙ ΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ
Η στροφή δεξιά στη Φιλελλήνων για όποιον κινείται επί της Κρήτης με κατεύθυνση τη Λυκούργου θα επιτρέπεται. Ο κινούμενος, όμως, στην Κρήτης δε θα μπορεί να στρίψει στη Μιαούλη (προς το λιμάνι), καθώς η οδός αυτή μονοδρομείται με κατεύθυνση προς βορρά (προς τη Φιλελλήνων).
Α.Π.