Δεν περιμένει χρίσμα, αλλά καλύπτεται από τη δήλωση Σαμαρά

Δεν περιμένει χρίσμα,  αλλά καλύπτεται από τη δήλωση Σαμαρά

Ικανοποιημένος από τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το βράδυ της Κυριακής, στο δείπνο που του παρατέθηκε στην Καλαμάτα, πως «η Μεσσήνη έχει δήμαρχο, τον Στάθη Αναστασόπουλο», δήλωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Μεσσήνης.
Ο κ. Αναστασόπουλος ανέφερε, επίσης, πως «αυτή την περίοδο καταρτίζουμε το συνδυασμό μας διευρύνοντας το χώρο από τον οποίο προέρχομαι. Εγώ, ως πρόσωπο, είμαι της αυτοδιοίκησης. Έχω δώσει δείγματα γραφής και γνωρίζουμε το αντικείμενο. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σχεδιασμό για το Δήμο Μεσσήνης και με ντοκουμέντα τα πεπραγμένα μας, θεωρώ ότι οι συνδημότες θα μας αξιολογήσουν θετικά και θα μας δώσουν την ευκαιρία για μία ακόμη θητεία, προκειμένου να προωθήσουμε τα πολύ σημαντικά πράγματα που έχουμε σχεδιάσει, τα οποία έχει ήδη δει η τοπική κοινωνία».
Σε ερώτηση, αν θα περιμένει και επίσημα «χρίσμα», απάντησε αρνητικά: «Υπάρχει αυτή η κατάσταση, με ικανοποιεί και προχωρώ εγώ και οι συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή αυτοδιοικητική ομάδα, ανανεωμένη, διευρυμένη, που θα εμπιστευθεί η κοινωνία του καλλικράτειου Δήμου Μεσσήνης».