Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της περιοχής που θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει το σωφρονιστικό κατάστημα που θα γίνει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με φήμες, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης είπε σε πρόσωπα της Μεσσηνίας ότι οι νέες φυλακές θα γίνουν, τελικά, σε περιοχή του νομού.
Άμεση ήταν η αντίδραση από την Τρίπολη, με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα, να λέει ότι αυτό δεν είναι ούτε ηθικό ούτε νόμιμο, αφού δεν πρόκειται για νέες φυλακές, αλλά για μεταστέγαση των υπαρχόντων στην Τρίπολη και από τις οποίες ζουν δεκάδες οικογένειες. Υπογράμμισε δε, ότι είναι ανήθικο να αναγκαστούν αυτοί οι εργαζόμενοι να φύγουν από την Τρίπολη.
Μιλούν και οι Αρκάδες που η Πελοπόννησος, μέχρι πρότινος, τελείωνε, γι’ αυτούς, στα νότια σύνορα του νομού τους… Αυτοί που ήθελαν να γίνει Κέντρο Μεσογειακής Διατροφής η Βυτίνα!
Δ.Γ.
«Είναι ανήθικο και παράνομο οι φυλακές να πάνε στη Μεσσηνία»!
Δείτε επίσης.
Έντεκα συλλήψεις για χασίς, ηρωίνη και κοκαΐνη στη Μεσσηνία σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση
Η Καλαμάτα συνεχίζει την προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
«Να θυμάσαι ότι είσαι απολύτως μοναδικός. Όπως και οι άλλοι»
Πριν 94 χρόνια
Ψηφιοποίηση, διαφάνεια και τα κρίσιμα νομικά ερωτήματα για τη διαχείριση των ΠΜΣ
ΕΛ.Α.Σ.: από την αυτοοργάνωση στην απαξίωση της βάσης
Ε.Ο. Πύργου -Κυπαρισσίας: 6 τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο
Επόμενη στάση της «Διάπλασης» στην Πύλο
Τοπικά 30.09.2026, 20:45
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μεσσηνίας: Open Day Εθελοντισμού την Κυριακή
Τοπικά 30.09.2026, 20:26
Ο καιρός αύριο Πέμπτη στην Καλαμάτα
Τοπικά 30.09.2026, 19:00
Φοιτητική στέγη: Ανοδικά τα ενοίκια στην Καλαμάτα
Θέατρο 30.09.2026, 18:30
«Ο Καραγκιόζης στον Βυθό της Θάλασσας» στο Tsikibom Studio!
Φόρτωση…





