Η …γρουσουζιά του «13» και η …έμπνευση Παπαϊωάννου «έκλεψαν» το βαθμό από τον Μεσσηνιακό


Σχεδόν μέχρι τέλους έφτασε να διεκδικεί το θετικό αποτέλεσμα ο Μεσσηνιακός την Κυριακή στο Άργος, αλλά δυστυχώς ο Παπαϊωάννου έχρισε εαυτόν χρυσή αλλαγή (ο κόουτς Δουβίκας είχε την έμπνευση να τον περάσει στο παιχνίδι μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα) χαρίζοντας το 3ποντο στο 88ο λεπτό στους γηπεδούχους. Ο Παναργειακός έδωσε έτσι τέλος στο αξιόλογο σερί των πέντε νικών που μετρούσαν οι «πράσινοι», με την 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής να αποδεικνύεται …γρουσούζικη, αφήνοντας δικαιολογημένη πικρία στην καλαματιανή ομάδα.
Το συγκρότημα που προπονεί ο Δημήτρης Τσάκωνας στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων και θα μπορούσε να έχει κερδίσει ή και χάσει το παιχνίδι, καθιστώντας έτσι πιο δίκαιο αποτέλεσμα για την προχθεσινή αναμέτρηση την ισοπαλία.
Δυστυχώς όμως το φιλμ του αγώνα έγραψε άλλα:
3’ σουτ Τριμπόνια στη συμβολή των δοκών του Κυριακόπουλου
10’ σουτ του Κάπλατζη μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο Κυριακόπουλος απέκρουσε, η πορεία της μπάλας ευνόησε τον Τριμπόνια που σούταρε όμως άουτ
11’ κεφαλιά του Ταμπάκη από κοντά ο τερματοφύλακας του Μεσσηνιακού ήταν και πάλι αποτελεσματικός
14′ ο Χελάς έχασε για λίγο την προβολή
μέσα στην μικρή περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ
42’ ο Κατσαούνης πρόλαβε τη μπάλα προ του Βιτάλι που έφευγε επικίνδυνα στην αντεπίθεση
46’ ο νεαποκτηθείς γκολκήπερ των γηπεδούχων πρόλαβε και έδιωξε εκ νέου πριν η μπάλα φτάσει στο Βραζιλιάνο
47’ διαγώνιο σουτ του Τσουλάκου, ο Κατσαούνης απέκρουσε
67′ σουτ του Χελά, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παναργειακού
68′ κεφαλιά του Σπανού, λίγο άουτ
88’ σέντρα του Σιώκου από αριστερά, απέκρουσαν οι αμυντικοί των «πρασίνων», αλλά η μπάλα πήγε στο κεφάλι του Παπαϊωάννου, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Κυριακόπουλο, κι έγινε ο άνθρωπος του αγώνα, χαρίζοντας ελάχιστα πριν το φινάλε το 3ποντο στον Παναργειακό.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Ζίου, Φλώρος, Ταμπάκης, Φίλης (71′ Σιώκος), Ισούφη, Τριμπόνιας, Λουμπαρδέας, Αγγελόπουλος, Χατζησοφρωνίου (84′ Παπαϊωάννου), Κάπλατζης (51′ Σπανός)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης, Βιτάλι (58′ Τσουκάλης), Τσουλάκος, Χελάς (81′ Σπανός).


Επόμενος στόχος Αχαϊκή, αλλά χωρίς Δασκαλάκη

Ο προπονητής του Μεσσηνιακού, Δημήτρης Τσάκωνας έμεινε σε μεγάλο βαθμό ευχαριστημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών των «πρασίνων», αλλά η πικρία είναι το συναίσθημα το συναίσθημα που κυριάρχησε μετά το παιχνίδι στο Άργος. «Ήταν κρίμα και άδικο έτσι όπως ήρθε η ήττα στα τελευταία λεπτά. Είχαμε ευκαιρίες ακόμη και να κερδίσουμε, ενώ θα μπορούσαμε και να χάσουμε, αφού και ο Παναργειακός ήταν πολύ δυνατός, μπήκε καλά στο παιχνίδι και είχε και δοκάρι στο ξεκίνημα. Καταφέραμε όμως να ισορροπήσουμε, πλησιάσαμε αρκετές φορές το γκολ, αλλά έτυχε αυτό το φάουλ κοντά στο κέντρο σχεδόν που έφερε όλους τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές μέσα στην περιοχή, όπου μια ολιγωρία της άμυνάς μας που δεν κατάφερε να διώξει παρ’ ότι η μπάλα έσκασε δύο φορές κάτω, μας στοίχισε στο τέλος το βαθμό που αισθανόμασταν ότι κρατούσαμε στα χέρια μας.
Είναι λογικό λοιπόν να αισθανόμαστε πικρία, αλλά γυρίζουμε αμέσως σελίδα. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στις νίκες στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα μας με την Αχαϊκή προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια για γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, ώστε να έχουμε την ευχέρεια να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα μικρότερα παιδιά» τονίζει ο προπονητής του Μεσσηνιακού, Δημήτρης Τσάκωνας, που δεν υπολογίζει στα πλάνα του για το ματς της Κυριακής τον Σπύρο Δασκαλάκη, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Άργος είχαν χθες ρεπό, ενώ όλη η ομάδα ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κάτω Αχαγιάς


Γ’ ΕΘΝΙΚΗ-4ος ΌΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής
Κόρινθος-Εθνικός Σαγέικων 1-2
ΠΦΟ Πανοπούλου-Ατρόμητος Αχαΐας 0-5
Παμβουπρασιακός-Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας 1-0
Άρης Αιτωλικού-Παναρκαδικός 0-1
Καλαμάτα -Μεσολογγίου ΑΕ 3-0
Παναργειακός-Μεσσηνιακός 1-0

Ερμιονίδας ΑΕ-Δόξα Ν. Μανωλάδας 3-2
Αχαϊκή-Καραϊσκάκης ΑΕ 0-1


Η βαθμολογία
1 Καραϊσκάκης ΑΕ 18-9 34
2 Ερμιονίδας ΑΕ 20-11 28
3 Παναργειακός 18-11 25
4 Καλαμάτα 23-10 25
5 Αχαϊκή 14-10 23
6 Μεσσηνιακός 18-10 23
7 Κόρινθος 16-11 22
8 Παμβουπρασιακός 10-8 21
9 Παναρκαδικός 13-11 19
10 Δόξα Ν. Μανωλάδας 15-16 17
11 Ατρόμητος Αχαΐας 17-13 16
12 Μεσολογγίου ΑΕ 13-21 11
13 Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας 13-20 11
14 Εθνικός Σαγέικων 9-25 10
15 Άρης Αιτωλικού 7-18 5
16 ΠΦΟ Πανοπούλου 8-28 4
Η επόμενη αγωνιστική (19/1)
ΠΦΟ Πανοπούλου-Κόρινθος
Εθνικός Σαγέικων- Παμβουπρασιακός
Ατρόμητος Αχαΐας-Άρης Αιτωλικού
Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας-Καλαμάτα
Παναρκαδικός-Παναργειακός
Μεσολογγίου ΑΕ-Ερμιονίδας ΑΕ
Μεσσηνιακός-Αχαϊκή
Δόξα Ν. Μανωλάδας-Καραϊσκάκης ΑΕ