Η παράταση νοσηλείας Ράλλη τρενάρει τις εξελίξεις στην Καλαμάτα


ΑΥΡΙΟ Ή ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ… ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΝΤΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τον Γιώργο Ράλλη τα τελευταία 24ωρα – κυρίως μιλάμε για την υψηλή αρτηριακή πίεση που του προκάλεσε ρινορραγία – είχε ως αποτέλεσμα την παράταση νοσηλείας του προέδρου της Καλαμάτας στο Νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Ο κ. Ράλλης θα παραμείνει για ένα – δύο 24ωρα ακόμη και ακολούθως εφ’ όσον όλα κυλήσουν βάση προγραμματισμού, θα πάρει εξιτήριο. Η παραπάνω εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να τρενάρουν οι όποιες εξελίξεις και κυρίως οι όποιες μεταγραφικές αναζητήσεις, που η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 24ωρα έχουν «χαλαρώσει», για τις οποίες ο κ. Γκόφας εξακολουθεί να «ψάχνεται», επιζητώντας την εύρεση παικτών που θα μπουν άμεσα στην ομάδα. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός περιλαμβάνει την εύρεση – απόκτηση ενός αμυντικού, και μετά την απώλεια του Οντβόνγκ, πιθανότατα ενός επιθετικού, που θα καλύψει το κενό το οποίο αφήνει ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής.

Στη Σπερχογεία η χθεσινή προπόνηση με «ενσωματώσεις» Τριανταφυλλάκη, Πούτση, Ζαχαρόπουλου
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Καλαμάτας πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχογείας προπόνηση, δίνοντας συνέχεια στην προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής με το Μεσολόγγι. Η προπόνηση περιελάμβανε και δίτερμα, αλλά κυρίως περιελάμβανε το ευχάριστο νέο της ενσωμάτωσης στο πρόγραμμα και σε κανονικούς ρυθμούς των Τριανταφυλλάκη, Πούτση, Ζαχαρόπουλου. Βεβαίως ο πρώτος προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία και δύσκολα θα προλάβει το ματς της Κυριακής, σ’ αντίθεση με τον Πούτση, που επιστρέφει, έχοντας εκτίσεις και την ποινή της μιας αγωνιστικής αλλά και το νεαρό Ζαχαρόπουλο.
Ατομικό στο Δημοτικό Στάδιο ακολούθησε ο Παναγιώτης Τσιμικλής, εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο, όμως από σήμερα θα ενσωματωθεί και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς.

Σήμερα η επιστροφή Καντούτση
Ν’ αναφέρουμε κλείνοντας ότι μεταφέρθηκε για σήμερα η επιστροφή του Τάσου Καντούτση στο γήπεδο, με τον υψηλόσωμο αμυντικό να προέρχεται από το ταξίδι στην Αγγλία για νέες δοκιμές με την Στόουκ και να καλείται να ξεπεράσει την κούραση όντας έτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής.