Ικανοποίηση για αποτέλεσμα και μείωση της διαφοράς με την κορυφή

Ικανοποίηση για αποτέλεσμα και μείωση της διαφοράς με την κορυφή

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΝΤΒΟΝΓΚ… ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΕ ΤΣΙΜΙΚΛΗ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του αγωνιστικού επιτελείου της Καλαμάτας για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα στην αναμέτρηση του Ναυπλίου, κάτω από δύσκολες μάλιστα συνθήκες – κυρίως λόγω του δυνατού τρόπου παιχνιδιού των γηπεδούχων αλλά και της διαιτησίας του κ. Κορδολαίμη – αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί πάντοτε μέσα στο κόλπο της ανόδου η Μαύρη Θύελλα. Μάλιστα τα πράγματα βελτιώθηκαν σ’ ένα μικρό ποσοστό λόγω της ήττας της ΑΕ Καραϊσκάκης, που δημιουργεί ακόμη καλύτερες συνθήκες εν όψει της συνέχειας, με την Καλαμάτα να έχει θεωρητικά ένα πολύ εύκολο παιχνίδι στην έδρα της με τα Σαγέικα, το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσει.
Βεβαίως η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Μίλτου Γκόφα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο προχθεσινό ματς, δίνοντας συνέχεια στις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της, και φάνηκε αρκετά κουρασμένη, πληρώνοντας μεταξύ άλλων και την απουσία προπονητικού κέντρου. Το θετικό είναι ότι πήρε το αποτέλεσμα και το όνειρο έμεινε ζωντανό.

Με Μαρτίνο η συνέχεια
Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε και τυπικά, κάτι που είχαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ της Κυριακής, η απόκτηση του 23χρονου αμυντικού Δημήτρη Μαρτίνου, που έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο πρώην παίκτης του Πανηλειακού, που έχει αγωνιστεί ακόμη σε Κερατέα, Παναχαϊκή, Ρουφ, Εθνικό Αστέρα και Φωκικό, ήταν προσωπική επιλογή του κ. Γκόφα, που το γνωρίζει αρκετά καλά, και είναι πιθανό ν’ αγωνιστεί στο προσεχές ματς, καθώς γίνονται ήδη ενέργειες έκδοσης του δελτίου του. Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η μεταγραφή του Νίκου Λιόλιου, που έχει πάρει ήδη χρόνο συμμετοχής.

Εξαιρετικά δύσκολη η επιστροφή Οντβόνγκ
Κλείνοντας διήμερο εξελίξεων στην περίπτωση του Οντβόνγκ θα είναι αυτό που ακολουθεί, με τους ιθύνοντες της Καλαμάτας να περιμένουν την τελική απόφαση των εκπροσώπων του έγχρωμου επιθετικού. Τα δεδομένα κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την επιστροφή του στην ομάδα, όμως δεν αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Κίνδυνος τιμωρίας για Τσιμικλή… 4 κίτρινες συμπλήρωσε ο Καλαντζής
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Ναύπλιο ακολούθησαν χθες χαλαρό πρόγραμμα, ενώ πιο έντονο ήταν για τους υπόλοιπους. Δεν συμμετείχε χθες ο Βασίλης Αθανασόπουλος, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο αλλά και ο Παναγιώτης Τσιμικλής που ταλαιπωρείται από ίωση και έπαιξε με πυρετό. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση και κινδυνεύει με τιμωρία τουλάχιστον δύο αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα παίξει σίγουρα στο ματς με τα Σαγέικα και πιθανότατα και στο επόμενο.
Για την αναμέτρηση με τον Εθνικό την προσεχή Κυριακή, δεν υπολογίζεται και ο Χρήστος Καλαντζής, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες, όμως επιστρέφει ο Τσόπελας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.